My rozkładamy w piątek, przewiduję, że to będzie około dwa tygodnie przed porodem, chcę aby dwa tygodnie postało.Mam takie pytanie kiedy zakladacie te ochraniacze na lozeczko i posciel zeby sie to przewietrzylo a za bardzo nie ukurzylo?
reklama
doris33
Fanka BB :)
hahahaah jestes najlepsza !!!!
Xmam no co, serio piszę Wiesz ja tak ciągle myślę, że mam jeszcze czas ;-) w sumie zdecydowałam się na to Chicco next 2 me więc tam się nawet ochraniacza nie nakłada to i ze szpitala zamówię w razie czego
xxsweetheart94xx
Aktywna w BB
Hmm, a czy ja mogę już rozłożyć łóżeczko czy lepiej z tym poczekać jeszcze? Termin mam na 20 października a łóżeczko zamówione- na dniach powinno przyjść
Sweetheart, myślę, że możesz a w każdym razie moją zgodę masz. Wszak na pewno to nikomu nie zaszkodzi (no chyba że ktoś się akurat na nie niefortunnie przewróci!).
Doris, podobnie myślałam póki lekarz nie dał mi kopa na rozpęd z wyprawką ;p
doris33
Sweetheart, myślę, że możesz a w każdym razie moją zgodę masz. Wszak na pewno to nikomu nie zaszkodzi (no chyba że ktoś się akurat na nie niefortunnie przewróci!).
Ale mój dzisiaj powiedział, że szyjka długa i zamknięta więc nawet jak się w weekend trochę wyposażyłam w rzeczy do szpitala i kosmetyki to już dziś nie mam takiego zapału
W sumie to niewiele mi brakuje bo tego łóżeczka (pościeli nie kupuję bo mały będzie w otulaczu i jeszcze mam dwa spiworki), może kilku rzeczy dla małego (musze poprasować i wtedy się zorientuję co dokładnie) no i prześcieradło na materacyk bo jedno mam. Koleżanka kupuje szumisia i otulacz :-) może jeszcze nianię bym chciała ale to zostawię dla mamy albo kogoś innego ;-) no i karuzelę jeszcze chcę ale z tym też mogę poczekać. Podsumowując, nie jest tak źle
Aha, dzisiaj przyszła wanienka i czekam jeszcze na smoczki i Purelan 100 :-)
kamila1982
Hmm, a czy ja mogę już rozłożyć łóżeczko czy lepiej z tym poczekać jeszcze? Termin mam na 20 października a łóżeczko zamówione- na dniach powinno przyjść
Ja mam termin na 28-go pazdz i lozeczko stoi od wczoraj ;-)
Dzieki dziewczyny, ja wlasnie czytam ze lateks dobry i mysle nad tym
BABY MATTRESS - NATURAL LATEX 7CM - 120x60cm - Choice of 3 covers! | eBay
To jest polska firma.
Aaaa z jakiej firmy najlepiej te wielkie podpaski kupic?
Ja nie mam nawet łóżeczka :-/
Noe martw się. Ja też nie mam. [emoji4]
sysia87ami2011
Kamila ja poprzednio uzywalam always i teraz tez takie kupilam. Mam 2paczki tych duzych z 5kropelkami i paczke duzych night a potem zobacze jak to bedzie czy nadal te czy zmienie na mniejsze. Poprzednim razem z 1,5tyg uzywalam duzych a potem juz krwawienie bylo male wiec przeszlam na normalne a raczej mniejsze, a w szpitalu nie wiem jakie byly nie pamietam
reklama
Dziewczyny muszę kupić jakiś fotel do karmienia i tak myślę nad bujanym. Myślicie że ten z ikei by się sprawdził? POÄNG Krzesło bujane - Alme czarny, okl brzoz - IKEA
Podziel się: