reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Dream super organizer,również zazdraszczam talentu do szycia:D też się zastanawiałam nad takim,ale chwilowo uznałam,że mam inne wydatki i muszę go zepchnąć na dalszy plan...
Czekam na resztę fotek Twoich dzieł:)

Co do poduszki do karmienia to ja mam tą cebuszkę,nie oryginalną. Przydaje się już teraz,super odciąża plecki:) kupiłam na Allegro,razem z pościelą,poszewkami itp. może później zrobię fotkę.

Akatsuki teraz zabardzo się nie pochwalę bo do prania poszło dużo rzeczy i nie wygląda to tak pięknie :p jak będę miała gotowe na 100% się pochwalę.
A co do tych organizerow to ja zaczęłam się znowu zastanawiać nad tymi pojemnikami z ikea. No już sama nie wiem. Chyba że dam przewijak na komodę zamiast lóżeczko...

ja poduszki do karmienia nie uzywalam wiec nie kupuje tym razem :)
dream fajnie tak cos samemu zobic... :) super Ci te robotki wychodz, ja chcialam kiedys nauczyc sie robic na szydelku, ale slabo mi to wychodzilo, jakos te oczka mi nie chcialy schodzic z tego szydelka i musialam druga reka sobie pomagac i mnie to zniechecalo a zapal mialam duzy kupialm sobie caly zestaw szydelek i kilka kolorow wloczki... hehehe

Hahaha, Maran, akurat szydełko to moje ulubione narzędzie. Choć szycie na maszynie też bardzo lubię ;) I druty też już ogarnęłam :)
Ja w ogóle lubię tak robić cokolwiek, rozdaję to ludziom, a najlepiej by było jakby oni to jeszcze nosili :)

Oto ochraniacz na łóżeczko i dwie poduszki takie płaskie ;) Na więcej bajerów nie starczyło mi już watoliny :p Muszę dokupić i coś tam jeszcze wykombinuję :) :biggrin2:
Oczywiście M. znowu uparł się być w kadrze. Ehhhh....
WP_20150830_17_05_35_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20150830_17_05_35_Pro.jpg
    WP_20150830_17_05_35_Pro.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 104
Kurcze, dream, szacunek, że tak potrafisz. :tak:
Ja niestety dwie lewe ręce do szycia, nawet zszyć nie potrafię...

Super pościele dziewczyny! Chciałam też ten ochraniacz modułowy z poduszek, ale pościel mam w groszki i paski i stwierdziłam, że za pstrokato by było, więc zamówiłam normalny z kokardkami.

Zamówiłam też czarną wanienkę, ciekawe co na to moja rodzina powie, hahaha. A przede wszystkim rodzina M. :-)

Ostatnia edycja:
dreamgirl super rękodzieła, zazdroszczę.Ja nawet maszyny w domu nie mam.
Kusicie na tą pościel, fajowe te modułowe ochraniacze i chyba się skuszę na komplet tylko ja chcę bez wypełnienia bo mam kołderkę i podusię.

reklama
Tez dzisiaj poszalalam na dzieciowych zakupach. Ogarne się to wstawie jakies zdjęcia.

Chcialam tylko dac znac tym co jeszcze szukają ciuszkow ze w H&M jest zniżka 20% za okazaniem kuponu z fb, w Kappahl 3szt w cenie 2, a w Coccodrillo 30% mniej na druga sztukę z nowej kolekcji.

Do góry