reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Tra la la :)
Sama se zrobiłam taki organizer z resztek, szału nie ma, ale co tam :) Zawsze to home made :)
Na zdjęciu M. :) Powiedziałam mu, żeby potrzymał, abym mogła zrobić foto i mówię, że to dla dziewczyn z BB i że nie musi być jego twarzy, ale bardzo chciał zrobić minę :D Specjalnie dla Was chyba :D
Zobacz załącznik 707819

hahahahaahahahahah super mina Pozdrawiamy :rofl2: a organizer super i z 40 zł w kieszenie :tak:

reklama
Dream no sz cz erze mówiąc efekt jest fajny, podobuje mi się twój organizer, a twój się chciał pochwalić jakiego masz fajnego faceta hehe ;)

Ladyk ja też na początku spróbuję z tą dużą poduchą do spania. Jak będzie kiepsko to kupię ten mniejszy rogal.

Dream super :) ciekawa jestem co tam jeszcze wymyślisz.

Ja niestety nie będę miała tak jak chciałam. Oprócz tego że moje wizje nie pokryły się z wizjami L to jeszcze zmusili mnie trochę do zakupów na już czyli musiałam wybierać z tego co było w sklepie. ogólnie może być ale inaczej sobie to wyobrażałam, za to mój L zachwycony bo on wybierał wiele rzeczy.
Cieszę się też z tego że jakoś pokój nie jest tak zawalony jak myślałam że będzie. Nadal jest jeszcze jakaś przestrzeń a to ważne jak ma się małe mieszkanie. Ogólnie całkiem sympatycznie to wygląda (pewnie tylko teraz bo jest zrobiony full clean w mieszkaniu ;-))

Sysia a jak wygląda ten organizer na łóżeczko bo nie mogę coś znaleźć?

I fotka fotelika i wózka w częściach, jakoś szary ostatnio bardzo mi pasuje, w dodatku stelaż wózka jest jasnoszary a wózek szaro turkusowy :-)
Aaaa mamy ten sam kolor fotelika :) Concrety Grey jest piękny jak dla mnie :)
Tra la la :)
Sama se zrobiłam taki organizer z resztek, szału nie ma, ale co tam :) Zawsze to home made :)
Na zdjęciu M. :) Powiedziałam mu, żeby potrzymał, abym mogła zrobić foto i mówię, że to dla dziewczyn z BB i że nie musi być jego twarzy, ale bardzo chciał zrobić minę :D Specjalnie dla Was chyba :D
Zobacz załącznik 707819

wow! Szacun kochana, piękna rzecz w desing sklepie ze 300 zeta trza by zabulić!!!!

reklama
Do góry