reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Ja kupilam 2 opakowani 2jek i narazie nie kupuje bo nie wiem czy malej pieluchy podpasuja czy nie beda uczulac itp. Jakby co to na bierzaco bede dokupywac bo tego towaru wszedzie pelno to wysle meza i przyniesie co trzeba
kamila1982
Kurcze może ja też bym kupiła jak takie super ceny ale w ogóle się nie zastanawiałam nad tym jaką serie i jaki rozmiar i ile sztuk? Jak Wy kupujecie? Nie lepeiej poczekać aż będzie bardziej wiadomo jaką wagę dziecko będzie miało po porodzie? Bo te rozmiary to są takie ( z tego co pamiętam ) że od 3kg to już rozmiar 2.
A ja w końcu się wzięłam w garść i zamowiłam łóżeczko mam nadzieję że będzie dobre bo nie widziałam go na żywo a opinii w internecie brak.
Pokaz lozeczko :-)
Ja mam Pempersy kupione i u mnie wyglada to tak:
1 paczka rozm 1 (3-5kg)
2 paczki rozm 2 (3-6kg)
Tylko ja te sensitive zdaje sie kupilam.
Kamila ja chciałam jasne drewniane łóżeczko z szufladą, jak najbardziej klasyczne i solidnie wyglądające. Jako, że mój L musiał dodać jakieś wymaganie od siebie to musiało mieć szufladę na prowadnicach a nie na kółkach.
Wybór padł na Hyzio z Jardrew, opcja 3 czyli 3 wyjmowane szczebelki z szufladą, kolor słomka. Póki co jestem zadowolona, zobaczymy czy mi się nie zmieni jak przyjdzie
Wybór padł na Hyzio z Jardrew, opcja 3 czyli 3 wyjmowane szczebelki z szufladą, kolor słomka. Póki co jestem zadowolona, zobaczymy czy mi się nie zmieni jak przyjdzie
Załączniki
bylismy z G w lidlu nasza rozmowa:
- to te?
- tak tylko sie zastanawiam czy wziac jedna paczke czy dwie
- no oszalalas tu jest 68sztuk! jedna wystarczy!
- no tak na tydzien z kawalkiem
- przesadzasz!!!
- G u noworodkow zchodzi ok 8 nawet do 10 pieluch dziennie
- ta jasne...
nie dyskutowalam dalej, ale juz widze jak bedzie latal po kolejne opakowania hehe
- to te?
- tak tylko sie zastanawiam czy wziac jedna paczke czy dwie
- no oszalalas tu jest 68sztuk! jedna wystarczy!
- no tak na tydzien z kawalkiem
- przesadzasz!!!
- G u noworodkow zchodzi ok 8 nawet do 10 pieluch dziennie
- ta jasne...
nie dyskutowalam dalej, ale juz widze jak bedzie latal po kolejne opakowania hehe
kamila1983
Blair nie ma to jak facet
A ja zapomnialam wyruszyc do lidla
A ja zapomnialam wyruszyc do lidla
Ja chciałam ten zestaw, ale miałam mieć 3 pokoje, a teraz wygląda na to, że będę mieszkała z małą w jednym, więc nie wiem jak to teraz wszystko rozlokować...
http://www.alicia.hu/2795-thickbox_default/klups-marsell-2-részes-babaszoba-bútor-1.jpg <3
http://www.alicia.hu/2795-thickbox_default/klups-marsell-2-részes-babaszoba-bútor-1.jpg <3
reklama
Dbdg ja mam małe mieszkanie i mały też nie będzie miał narazie swojego pokoju więc chcąc zaoszczędzić miejsce zamówiłam łóżeczko z szufladą pod kolor mebli tych co mam i komodę pasującą do zestawu. Przewijak dokupię nakładany na łożko. Później jak mały będzie miał swój pokój to będziemy myśleć o meblach takich już na dłużej.
Musisz pomyśleć jakie będziesz mieć meble dla siebie i czy nie upchniesz tam ubranek małej. Napewno uda Ci się coś fajnego wymyśleć.
Musisz pomyśleć jakie będziesz mieć meble dla siebie i czy nie upchniesz tam ubranek małej. Napewno uda Ci się coś fajnego wymyśleć.
Podziel się: