reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Ja kupiłam właśnie po recenzji sroki płyn do prania i płyn do płukania bobini. Jak jeszcze nie wybralyscie pozostałych kosmetyków to polecam jej recenzje i analizy składów
Ja na tej podstawie wybrałam co kupie :-)

Pampersy mam na razie 1 duże opakowanie tych białych premium care chyba się nazywają :-)

Planuje dokupić jeszcze jedno duże opakowanie rozmiar większych

reklama
Dbdg,

Ja też chciałam to samo łóżeczko. Ale jako, że nie było opcji wzięcia go z szuflada to kupiłam prawie identyczne z wypalonym na przodzie misiem i gwiazdką. Miało szuflade. I kolor pastelowa grusza będzie nam pasowało do nowych mebli, które zamówimy jak dziewczyny się urodza :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

A ma też te zdobienia u góry?
Ja w Ikei widziałam podobne bez tych sów, tyle że miało dwa poziomy regulacji wysokości, a to z sowami ma 3...

Nie wiem czy ta regulacja ma wielkie znaczenie, ale wydaje mi się, że ma... :-)

w pon 24.08 w Biedronce bedzie promocja na chemie rowniez dziecieca:
proszek Lovela bialy/kolor 3,6kg za 26,99zl
mleczko do prania Lovela bialy/kolor 3l za 26,99zl
mialam w tym tyg prac, ale poczekam na ta promocje ;)

o to też poczekam, bo chciałam właśnie jechać po proszek... :tak:

Ja kupiłam plyn do prania Bobini. I pięknie pachną rzeczy, tak delikatnie bardzo. Nie używałam żądnego płynu do płukania of course.
Pieluch nie mam żadnych...

ja wlasnie wczoraj zakupilam Bobini plyn do prania i wlasnie pierwsza tura sie pierze :) plynu do plukania tez nie uzywam

Ja kupiłam właśnie po recenzji sroki płyn do prania i płyn do płukania bobini. Jak jeszcze nie wybralyscie pozostałych kosmetyków to polecam jej recenzje i analizy składów
Ja na tej podstawie wybrałam co kupie :-)

Pampersy mam na razie 1 duże opakowanie tych białych premium care chyba się nazywają :-)

Planuje dokupić jeszcze jedno duże opakowanie rozmiar większych

ja wlasnie po jej recenzji tez sie skusilam na Bobini :) ciekawa jestem jak bedzie sie sprawowal , bo przy synu uzywalam Jelp, wiec nie wiem jak Bobini sobie radzi.

to są moje zakupy dla maleństwa, dziś się skapłam że brakuje mi jeszcze termometru do ciała, kremu do pupy, wacików do uszów, octeniseptu i balsamu do ciała i chyba już wszystko będę mieć :)

DSCF1540.jpgDSCF1535.jpgDSCF1539.jpg

Załączniki

• DSCF1540.jpg
    DSCF1540.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 283
  • DSCF1535.jpg
    DSCF1535.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 311
  • DSCF1539.jpg
    DSCF1539.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 286
Ja też prałam w płynie Bobini.Kilka ciuszków w płatkach mydlanych Dzidziuś,ale to ręcznie. Płyn kupiłam na jakiejś fajnej promocji w Rossmanie. Niektóre rzeczy na 40 a kilka na 60. Pieluchy pocisne na 90,ale czekam aż do mnie dotrą. Również polecam stronę Sroki. Co prawda warto wypisać sobie składy kosmetyków jeżeli zamierzacie kupować,bo te składy to się nieźle potrafią zmieniać.

reklama
Dokładnie! Składy bardzo szybko potrafią się zmieniać.. Trzeba patrzeć! Ja dzisiaj prawie się skusilam na szampon micelarny dla maluszków który wolami miał napisane że nie szczypie w oczy a w składzie na drugim miejscu SLS jak oni mogą tak oszukiwac :-/

Ja pralam wszystko raz w 60 stopniach a teraz będę prac w bobini raczej w 40 ale jeszcze zobaczę :-)

Paulka super zakypy!

Ja mam plan dzisiaj usiąść przy necie i zamówić chemię całą dla mnie i dla Zuzi , tzn wszelkie kremy maści podkłady majty itd :-) dzięki temu będę bliżej spakowania torby do szpitala :-)

Dbdg ten zestaw jest cudowny!chciałam bardzo taki ale komoda zupełnie ma nie takie wymiary i nie zmieści mi się w kącik dla małej :-( a łóżeczko już wcześniej dostałam i będę je malować na biało i upolowalam identyczne drewniane sowki które pomaluje i przykleje na odnowione łóżeczko :-) Planuje też nakleic je na komode żeby wszystko było takie Zuziowate :-) ahhh :-) mówiłam już że mam bzika na punkcie sowek? :-)

Załączniki

• 1439907393623.jpg
    1439907393623.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 111
Do góry