reklama
doris33
Fanka BB :)
Colly jeśli masz taką możliwość to obejrzyj sobie te 1. One są strasznie malutkie, myślę, że dla wcześniaków. Niby wagowo ok ale rozmiar jest mały. Ja przy Zuzi miałam jedną paczkę i chwilami myślałam, że coś stamtąd wyleci (Zuzia ważyła 3560g). U Weroniki zaczęłam od 2 a była jeszcze mniejsza (3380).
Doris nie mam gdzie zobaczyć no i pewnie nic by mi to nie dało bo ja nigdy takiej pieluchy ani noworodka w rękach nie mialam.
wydaje mi się że nie są takie najmniejsze bo jest jeszcze rozmiar 0 dla tych poniżej 2,5kg ale co ja się tam znam...
Annie a w jakich ilościach kupiłaś albo planujesz kupić?
Annie a w jakich ilościach kupiłaś albo planujesz kupić?
dolga
ja poprzednio kupowalam od razu 2, a moj synek byl szczuplutki, bo wazyl 3200 i nie uwazam, ze byly za duze, teraz nie wiem jeszcze jak zrobie, bo dziecko moze byc jeszcze mniejsze, ale troche jedynek mam dostac od siostry, bo jej pozostawaly, wiec teraz raczej 2 pokupuje
Lilolo
Dbdg,
Ja 1 miałam z wycięciem
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Ja 1 miałam z wycięciem
doris33
Dbdg,
Ja 1 miałam z wycięciem
A które to są? Te białe? Mi jak mama przywiozła z DE to nie miały wycięcia. Ale to w sumie było 10 lat temu :-O
reklama
Lilolo
Ja akurat miałam huggiesy jako pierwsze pieluchy i dady i one chyba też miały to wycięcie. Ale co do dad to nie jestem pewna. Huggies na pewno miałA które to są? Te białe? Mi jak mama przywiozła z DE to nie miały wycięcia. Ale to w sumie było 10 lat temu :-O
Podziel się: