reklama
Czy Wasze dzieci lubią słuchać takiej muzyki nie "dzieciowej"? Bo moja uwielbia dwa kawałki, których często słucham i słuchałam. Jak je włączam to aż się zapowietrza ze szczęścia 

YouTube - Armin van Buuren Ft. Sunlounger - White Sand
YouTube - Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong (Official Music Video)

YouTube - Armin van Buuren Ft. Sunlounger - White Sand
YouTube - Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong (Official Music Video)
Ostatnia edycja:
hehe mój wczoraj usłyszał na vivie taką piosenkę co w refrenie było BUM PARARA, BUM ,PARARARA i cał czas się śmiał, więc mu dziś śpiewam cały czas bum pararara i zaciesza młody![]()
Hehe ja sama się uśmiechnęłam jak tylko przeczytałam ten refren
Nikita zobacz jak się zarabia na szydełkowaniu ;P
Anne-Claire Petit - Szydełkowany klips do smoczka | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | ekskluzywna moda dla dzieci i niemowląt | akcesoria dla dzieci | butik coocoo.pl | sklep internetowy
Anne-Claire Petit - Szydełkowany klips do smoczka | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | ekskluzywna moda dla dzieci i niemowląt | akcesoria dla dzieci | butik coocoo.pl | sklep internetowy
i jako specjalistka powiedz z ciekawości ile to faktycznie kosztuje ale nie licząc wkładu pracy. Chodzi mi o zużycie materiału
i jako specjalistka powiedz z ciekawości ile to faktycznie kosztuje ale nie licząc wkładu pracy. Chodzi mi o zużycie materiału
reklama
Taki pasek prosty? To bransoletki takie robiłam za 15 zetaChyba że ten klips tak drogi;-) Same nici to z 2zł
![]()
To już wiesz jak powinnaś się kochana cenić