reklama
Czy Wasze dzieci lubią słuchać takiej muzyki nie "dzieciowej"? Bo moja uwielbia dwa kawałki, których często słucham i słuchałam. Jak je włączam to aż się zapowietrza ze szczęścia
YouTube - Armin van Buuren Ft. Sunlounger - White Sand
YouTube - Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong (Official Music Video)
YouTube - Armin van Buuren Ft. Sunlounger - White Sand
YouTube - Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong (Official Music Video)
Ostatnia edycja:
hehe mój wczoraj usłyszał na vivie taką piosenkę co w refrenie było BUM PARARA, BUM ,PARARARA i cał czas się śmiał, więc mu dziś śpiewam cały czas bum pararara i zaciesza młody
Hehe ja sama się uśmiechnęłam jak tylko przeczytałam ten refren
Nikita zobacz jak się zarabia na szydełkowaniu ;P
Anne-Claire Petit - Szydełkowany klips do smoczka | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | ekskluzywna moda dla dzieci i niemowląt | akcesoria dla dzieci | butik coocoo.pl | sklep internetowy
Anne-Claire Petit - Szydełkowany klips do smoczka | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | ekskluzywna moda dla dzieci i niemowląt | akcesoria dla dzieci | butik coocoo.pl | sklep internetowy
i jako specjalistka powiedz z ciekawości ile to faktycznie kosztuje ale nie licząc wkładu pracy. Chodzi mi o zużycie materiału
i jako specjalistka powiedz z ciekawości ile to faktycznie kosztuje ale nie licząc wkładu pracy. Chodzi mi o zużycie materiału
reklama
Taki pasek prosty? To bransoletki takie robiłam za 15 zeta Chyba że ten klips tak drogi;-) Same nici to z 2zł
To już wiesz jak powinnaś się kochana cenić Zresztą uważam jak już wiele dziewczyn Ci wsześniej pisało, powinnaś wystawiać te rzeczy na allegro albo wogóle otworzyć jakiś sklepik internetowy. Napewno nie narzekałabyś na brak chętnych