reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zainteresowania

Umiem na drutach oczko prawe i lewe i na tym koniec, po prostu mi się nie spodobało więc i nie zgłębiałam, wiem że niewiele osób tak ma, zwykle jak się robi jedno to i drugie:tak: ale ja zawsze pod prąd:-D

reklama
Obraz 413.jpgObraz 412.jpg
Oto moja próbna czapka no i cóż....
Dziewczyny pomocy! Kombinowałam cały długi weekend i wcale nie jestem zadowolona:no: Bez modela nie mam pojęcia jaka powinna być czapeczka żeby ładnie układała się na główce:sorry2: W dodatku użyłam niewłasciwych nici, bo próbka okazała się twarda:dry: Bawełniane czapki które mam całkiem inaczej się układają niż ten sam kształt robiony szydełkiem wrrr:dry:
No ale nie o tym chciałam... Widzicie zrobiłam na czapie żaglówkę, żeby był taki jakiś chłopięcy symbol. No i o to proszę, jakie jeszcze symbole pasowałyby chłopcu? Ja mam same marynistyczne pomysły, łódki,ryby, koło ratunkowe, podpowiedzcie coś innego plisssss....

Nikita śliczna ta czapeczka!Niedługo na swoim małym modelu modelu przymierzysz ;-).A co do pomysłu to możesz np zrobić z misiem,z samochodem,z piłką,z jakimś zajączkiem czy innym zwierzaczkiem.

Nikita, a jakiś pirat? Chociaż nie wiem czy to nie jest zbyt skomplikowane.. Miś na pewno! Róźne pojazdy, jak pisała Afiliacja...

Wielkie dzięki, jesteście super:-) A jakie macie wzory na chłopiecych ubrankach? Bo ja większość mam gładkich albo w paski, a tak to tylko zwierzaki:confused:
Pirata też się da;-)

reklama
Do góry