reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Ja teraz jedyne co zjem po czym się dobrze czuje to truskawki z makaronem.
Muszę płatki sobie kupić i jeść z mlekiem jak jestem głodna i nie mam na nic chęci
Muszę płatki sobie kupić i jeść z mlekiem jak jestem głodna i nie mam na nic chęci
Ja mogę jeść bez końca: chrupki orzechowe, McChicken ze złotego M, popcorn i ogólnie dużo słonego Nie jest to zbyt zdrowe, bo słone zatrzymuje wodę w organizmie ale staram się pić dużo i mam nadzieję, że nie wyjdzie mi to na złe.
Moglabym jesc na zmiane kanapki z Nutella i z dżemem - nic innego na śniadanie
Smaczki miewam na obiad w postaci młodych ziemniakow z np dzis kapustką młodą, a czasem z kalafiorem itp. Mięsa nie trawie. Co najwyzej w postaci szynki do chleba. No i owocki sezonowe Dzis wcinam czeresnie i codziennie truskaweczki.
ponko ja mialam takie smaczki jak ty teraz w ciązy z Mackiem. Teraz ciągnie mnie na słodkie to mówią że na dziewczynkę
Smaczki miewam na obiad w postaci młodych ziemniakow z np dzis kapustką młodą, a czasem z kalafiorem itp. Mięsa nie trawie. Co najwyzej w postaci szynki do chleba. No i owocki sezonowe Dzis wcinam czeresnie i codziennie truskaweczki.
ponko ja mialam takie smaczki jak ty teraz w ciązy z Mackiem. Teraz ciągnie mnie na słodkie to mówią że na dziewczynkę
reklama
Podziel się: