reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Dubeltówka jaki wywłok...dziewczyno Ty masz talent....mnie się obrazek bardzo podoba!!!

Aestima piekna sóweczka...aż do zachcenia!!!

Ironia Twoja propozycja jest kusząca...tym bardziej jak nie pracuje...ale chyba zbytu na aniołki w tym sklepie raczej nie będzie jak to sklep dla bobasów

Misia dzięki, mówię wywłok bo ten krzak za cholerę mi nie wyszedł:wściekła/y:
A co do aniołków to może zacznij robić bobasy aniołki to będzie można jako ozdobę na torty na chrzciny kupować, albo na roczek:tak:

dubeltówka oj, żebym ja potrafiła taki wywłok namalować...kiedyś z moją mamą malowałysmy siostrze jakiś obrazek na plastykę - -dzieci na lodowisku, ale ubaw miałyśmy, a te dzieci jak potworki wyglądały:-D
Aestima kocham sówki! A Twoja piękna!

Dubeltówka, pieprzysz, kochana! Krzak jak krzak, ale skały są cudne! Cała reszta zresztą też! Jak na debiut - rewela!

Misia, nie szukaj powodów, żeby nie spróbować! Uważam, że warto skorzystać z oferty Ironii - jak się nie uda, to trudno, ale nie przekonacie się, jeśli nie spróbujecie! Trzymam kciuki!!! &&&& :-)

Misia, no jak to??? Aniołki, to rewelacyjny pomysł na chrzest, urodzenie!
Dubeltówka, to ma być wywłok???????????? :szok: Sama jesteś wysłok a obraz jest super!
Ironia, gut idea:tak:

Polecam też stronę sklep.scrapuj.pl, w dziale "tilda" i "pasmanteria" są śliczne guziczki (chyba też te które forever znalazła na all), tasiemki i materiały. Ja pewnie zamówią jakieś tkaniny bo choruje na takie wzory a w pasmanterii za metr życzą sobie 55zł... co jest lekką przesadą jak dla mnie...
Ten sklep mega drogi - patrzyłam na tasiemki. Co do guziczków - są podobne ale kropek nie mają :tak:
Ironia - super pomysł. Uważam że Aestima, Larvunia, Madzioolka, Martadelka, Marta24, Misialina powinny spróbować. Jeśli którąś zdolną ręcznie pominęłam, przepraszam, starałam się zrobić listę alfabetycznie. :tak:
Dubeltówka86 - Ciebie na niej nie umieściłam ale li tylko z uwagi na odległość, bo żaden to wywłok....:no:

Ostatnia edycja:
Ironia kurde dopiero doczytalam...
dzis wieczorem zrobie liste i ja z checia bede szyc ;) jak mi dziecko da... ;-)

reklama
Do góry