reklama
Misialina
Fanka BB :)
Dubeltówka jaki wywłok...dziewczyno Ty masz talent....mnie się obrazek bardzo podoba!!!
Aestima piekna sóweczka...aż do zachcenia!!!
Ironia Twoja propozycja jest kusząca...tym bardziej jak nie pracuje...ale chyba zbytu na aniołki w tym sklepie raczej nie będzie jak to sklep dla bobasów
Aestima piekna sóweczka...aż do zachcenia!!!
Ironia Twoja propozycja jest kusząca...tym bardziej jak nie pracuje...ale chyba zbytu na aniołki w tym sklepie raczej nie będzie jak to sklep dla bobasów
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Misia dzięki, mówię wywłok bo ten krzak za cholerę mi nie wyszedł
A co do aniołków to może zacznij robić bobasy aniołki to będzie można jako ozdobę na torty na chrzciny kupować, albo na roczek
A co do aniołków to może zacznij robić bobasy aniołki to będzie można jako ozdobę na torty na chrzciny kupować, albo na roczek
dubeltówka oj, żebym ja potrafiła taki wywłok namalować...kiedyś z moją mamą malowałysmy siostrze jakiś obrazek na plastykę - -dzieci na lodowisku, ale ubaw miałyśmy, a te dzieci jak potworki wyglądały
Aestima kocham sówki! A Twoja piękna!
Aestima kocham sówki! A Twoja piękna!
Dubeltówka, pieprzysz, kochana! Krzak jak krzak, ale skały są cudne! Cała reszta zresztą też! Jak na debiut - rewela!
Misia, nie szukaj powodów, żeby nie spróbować! Uważam, że warto skorzystać z oferty Ironii - jak się nie uda, to trudno, ale nie przekonacie się, jeśli nie spróbujecie! Trzymam kciuki!!! &&&& :-)
Misia, nie szukaj powodów, żeby nie spróbować! Uważam, że warto skorzystać z oferty Ironii - jak się nie uda, to trudno, ale nie przekonacie się, jeśli nie spróbujecie! Trzymam kciuki!!! &&&& :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ten sklep mega drogi - patrzyłam na tasiemki. Co do guziczków - są podobne ale kropek nie mająPolecam też stronę sklep.scrapuj.pl, w dziale "tilda" i "pasmanteria" są śliczne guziczki (chyba też te które forever znalazła na all), tasiemki i materiały. Ja pewnie zamówią jakieś tkaniny bo choruje na takie wzory a w pasmanterii za metr życzą sobie 55zł... co jest lekką przesadą jak dla mnie...
Ironia - super pomysł. Uważam że Aestima, Larvunia, Madzioolka, Martadelka, Marta24, Misialina powinny spróbować. Jeśli którąś zdolną ręcznie pominęłam, przepraszam, starałam się zrobić listę alfabetycznie.
Dubeltówka86 - Ciebie na niej nie umieściłam ale li tylko z uwagi na odległość, bo żaden to wywłok....
Ostatnia edycja:
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
haha no dobre, nie wiem czy potrafię
Podziel się: