reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Madzioolka, świetne! :-) Urzekł mnie kapelutek :-)
Yes!Yes!Yes! Nawet ten różowy jest do przeżycia jak dla mnie :sorry: Mi jeden wystarczy, ten w spodenkach i kapelutku jak miałabym wybierać. Kreacje mają super.... :tak:
A ja z szału zakupów donoszę - niestety moja aukcja materiałowa okazała się niewypałem bo nie było już brązu o który mi chodziło, ale Pani zachowała się b. elegancką oraz napisała, że w połowie marca otwiera sklep i ten materiał jeszcze będzie. Za to kupiłam u niej materiał w balony - szał Młodej - i myślę co z niego uszyć. TKANINA JAPOŃSKA 100% bawełna, PATCHWORK balony (2159713555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie mogłam się również - motyla noga ;-) - powstrzymać przed zakupem 100% bawełna -motyle - patchwork (2149331433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., będzie na poszewkę na poduszkę, ale takie cudo z suwakiem to mi krawcowa uszyje.:sorry:
No i szaleję w sklepie www.tutajkupuje.pl nie mówiąc o dużych zakupach u wspomnianego już na BB Sprzedającego zielonych guziczków w kropki a także masy kokardek i tasiemek w kropki i kratkę. :-pA wszystko to przez brak odpowiedniej igły.... :eek:

reklama
Madzioolka są cudowne!!! Ale mass talent dziewczyno:szok:Gdzieś Ty się chowała przez tyle czasu?! Mnie podobnie jak forever w oko wpadł królik w kapelutku, ale wszystkie są boooskie!!!

Dzięki dziewczyny :):):) aż chce mi się szyć jeszcze bardziej i jeszcze więcej dzieki Wam :) w głowie mam milion pomysłów, szkoda że doba ma tylko 24h a i spać czasem trzeba :p

Polecam też stronę sklep.scrapuj.pl, w dziale "tilda" i "pasmanteria" są śliczne guziczki (chyba też te które forever znalazła na all), tasiemki i materiały. Ja pewnie zamówią jakieś tkaniny bo choruje na takie wzory a w pasmanterii za metr życzą sobie 55zł... co jest lekką przesadą jak dla mnie...

Do wszystkich mam szyjących i tworzących rzeczy dla dzieci

Ogłaszam nabór na dostawce tych cudów do naszego sklepu ! Szkoda by takie talenty się marnowały :-)

Porozmawiałam z szefem że mamy tutaj takie talenty i warto byłoby wesprzeć młode mamy w ich biznesach !

FOTKI I WASZE WARUNKI FINANSOWE PRZESYŁAJCIE NA info@bobas.pl (to moj mejlik wiec nie musicie sie obawiac :-D)​

A więc kochane przesyłajcie do mnie fotki przykładowych zabawek, kocyków, ubranek, toreb, itd...wszystko co odnalazło by się na stronie bobas.pl
mamy codziennie setki nowych użytkowników i mega dużo sprzedaży więc na pewno takie hand-mady by się sprzedały :-)

Pomyślcie jakie ceny mogłybyście zaproponować dla nas i jakie koszty wysyłki - dla osob z wawy i okolic mozemy podjechać i odebrac towar jak się sprzeda:tak:

Myślę że to mega duża szansa dla was i reklama a dla nas nowe ciekawe produkty w sklepie:tak: pozatym chciałabym się jakoś odwdzięczyc za to lajkowanie stron dla ktorych pracuje i pomoc w rozkrecaniu sklepu dodo :blink:

Co o tym sądzicie?

reklama
Madzioolka wow niezla gromadka:)
Wstawię swoje wypociny, ale nie powiem żebym była zadowolona...malowanie na płótnie to kompletnie inna bajka i muszę jeszcze wiele się nauczyć bo to co w głowie wygląda spoko na płótnie już nie bardzo no i koniecznie muszę zainwestować w paletę bo papierowe talerzyki nie zdają egzaminu....Wyszedł wywłok, ale i tak pokażę:-)
SAM_0799.jpg

Do góry