forever_young
Niemłoda mama Młodej
Yes!Yes!Yes! Nawet ten różowy jest do przeżycia jak dla mnie Mi jeden wystarczy, ten w spodenkach i kapelutku jak miałabym wybierać. Kreacje mają super....Madzioolka, świetne! :-) Urzekł mnie kapelutek :-)
A ja z szału zakupów donoszę - niestety moja aukcja materiałowa okazała się niewypałem bo nie było już brązu o który mi chodziło, ale Pani zachowała się b. elegancką oraz napisała, że w połowie marca otwiera sklep i ten materiał jeszcze będzie. Za to kupiłam u niej materiał w balony - szał Młodej - i myślę co z niego uszyć. TKANINA JAPOŃSKA 100% bawełna, PATCHWORK balony (2159713555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie mogłam się również - motyla noga ;-) - powstrzymać przed zakupem 100% bawełna -motyle - patchwork (2149331433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., będzie na poszewkę na poduszkę, ale takie cudo z suwakiem to mi krawcowa uszyje.
No i szaleję w sklepie www.tutajkupuje.pl nie mówiąc o dużych zakupach u wspomnianego już na BB Sprzedającego zielonych guziczków w kropki a także masy kokardek i tasiemek w kropki i kratkę. A wszystko to przez brak odpowiedniej igły....