Mogę Ci pożyczyćMarta24 - super! Ja też jestem "brązowa"
A ja dałam ciała na całej linii..... Okazało się, że nie mam w domu takiej igły przez której ucho by przeszła mulina.... Co za ..... ze mnie.... Wrrr... Cała praca stanęła.... :-(
reklama
Misialina
Fanka BB :)
Marta królik piękny!!!!
Aestima będę fanką Twojego bloga...i takie kurki chyba też zrobie bo mnie zauroczyły...nie mogę przestać o nich myśleć...
Mam pytanie....gdzie kupujecie filc i czy zwykłą igłą można go szyć? Bo się kompletnie nie znam?
Aestima będę fanką Twojego bloga...i takie kurki chyba też zrobie bo mnie zauroczyły...nie mogę przestać o nich myśleć...
Mam pytanie....gdzie kupujecie filc i czy zwykłą igłą można go szyć? Bo się kompletnie nie znam?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja-Zołza - jeśli Mama mi nie przywiezie to chętnie skorzystam - nie mam jutro w planach ganiania za igłą
Misialina - filc - Empik, niektóre pasmanterie, internet. Ja chyba jednak wolę grubszy niż 1,5 mm - przy takim mam wrażenie że zaraz coś porwę albo zrobię dziurę
Aestima - a propos kurki - masz jakiś wykrój ? Poszukuję też wykroju rybki i biedroniki oraz ptaszka - bo to chyba inny. Myślałam też o innych morskich stworach - rozgwieździe, muszelce. A propos wykrojów to https://picasaweb.google.com/ole4ka27knigi.
Misialina - filc - Empik, niektóre pasmanterie, internet. Ja chyba jednak wolę grubszy niż 1,5 mm - przy takim mam wrażenie że zaraz coś porwę albo zrobię dziurę
Aestima - a propos kurki - masz jakiś wykrój ? Poszukuję też wykroju rybki i biedroniki oraz ptaszka - bo to chyba inny. Myślałam też o innych morskich stworach - rozgwieździe, muszelce. A propos wykrojów to https://picasaweb.google.com/ole4ka27knigi.
dzieki dziewczyny za mile slowa, tak fajnie jak ktos doceni dominika byla wniebowzieta, nawet na zakupy z nim pojechala:-) zamierzam pani krolikowaej dorobic jeszcze kapelusik i jakies serduszko na sukieneczke
aestima super blog,bede ci kibicowac. tak mnie to jakos natchnelo ze moze i ja bloga zaloze. z tym ze nie typowo szyciarski, chcodzi za mna cos pod tytulem "niespokojna dusza, lub w poszukiwani siebie", troche rozmyslan nad wszytskim, a troche moich wyrobow wszelakich bo moje mysli w glowie takie "nieuczesane"
aestima super blog,bede ci kibicowac. tak mnie to jakos natchnelo ze moze i ja bloga zaloze. z tym ze nie typowo szyciarski, chcodzi za mna cos pod tytulem "niespokojna dusza, lub w poszukiwani siebie", troche rozmyslan nad wszytskim, a troche moich wyrobow wszelakich bo moje mysli w glowie takie "nieuczesane"
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - poproszę o tą igłę, ta co mi Mama przywiozła to by się napewno w stogu siana nie zgubiła...
Marta24 - Dominisia niedługo Ci myślę będzie pomagać
Marta24 - Dominisia niedługo Ci myślę będzie pomagać
Aestima
Fanka BB :)
Marta, zakładaj! Mój - mimo nazwy- też nie będzie chyba typowo szyciarski...
A tu nowy wpis z dzisiaj zielone szycie
A wykroju nie posiadam- wszystko z głowy Jak mnie fantazja poniesie...
A tu nowy wpis z dzisiaj zielone szycie
A wykroju nie posiadam- wszystko z głowy Jak mnie fantazja poniesie...
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - z głowy to ja mogę.... coś zawodowego zrobić .... Dzisiejsze wpisy super - śliczny materiał w kropeczki ( granatowe ? czarne ? ) no i fotki Ci ładnie wychodzą. Mam podobny zgryz z planowanym filcakiem w postaci biedronki - kropki będą w związku z tym wyszyte muliną aby Młoda mogła się nią bezpiecznie bawić - a z koralikami byłoby prościej i zapewnie łatwiej. :-(
Podziel się: