reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Marta królik piękny!!!!

Aestima będę fanką Twojego bloga...i takie kurki chyba też zrobie bo mnie zauroczyły...nie mogę przestać o nich myśleć...

Mam pytanie....gdzie kupujecie filc i czy zwykłą igłą można go szyć? Bo się kompletnie nie znam?

Ja-Zołza - jeśli Mama mi nie przywiezie to chętnie skorzystam - nie mam jutro w planach ganiania za igłą :happy:
Misialina - filc - Empik, niektóre pasmanterie, internet. Ja chyba jednak wolę grubszy niż 1,5 mm - przy takim mam wrażenie że zaraz coś porwę albo zrobię dziurę :eek:
Aestima - a propos kurki - masz jakiś wykrój ? Poszukuję też wykroju rybki i biedroniki oraz ptaszka - bo to chyba inny. Myślałam też o innych morskich stworach - rozgwieździe, muszelce. A propos wykrojów to https://picasaweb.google.com/ole4ka27knigi.

Marta24 - królik super :):)

mój ma dopiero uszyty tułów i 1 rękę.. nie mam maszyny i wszystko robię ręcznie... to powoli idzie mi.

trashka- - pomysł z Twoim graniem przedni! :)

dzieki dziewczyny za mile slowa, tak fajnie jak ktos doceni:) dominika byla wniebowzieta, nawet na zakupy z nim pojechala:-) zamierzam pani krolikowaej dorobic jeszcze kapelusik i jakies serduszko na sukieneczke

aestima super blog,bede ci kibicowac. tak mnie to jakos natchnelo ze moze i ja bloga zaloze. z tym ze nie typowo szyciarski, chcodzi za mna cos pod tytulem "niespokojna dusza, lub w poszukiwani siebie", troche rozmyslan nad wszytskim, a troche moich wyrobow wszelakich:rofl2: bo moje mysli w glowie takie "nieuczesane"

Ja - Zołza - poproszę o tą igłę, ta co mi Mama przywiozła to by się napewno w stogu siana nie zgubiła...:eek:
Marta24 - Dominisia niedługo Ci myślę będzie pomagać :-D

Forever, przyjedziesz, to sobie wybierzesz ;-)

Marta - polecam założenie bloga! Mi bardzo pomógł parę lat temu, kiedy miałam w głowie mnóstwo "nieuczesanych" myśli ;-) A potem już się uzależniłam :-)

Marta, zakładaj! Mój - mimo nazwy- też nie będzie chyba typowo szyciarski... :)
A tu nowy wpis z dzisiaj zielone szycie
A wykroju nie posiadam- wszystko z głowy:) Jak mnie fantazja poniesie...

reklama
Aestima - z głowy :szok: to ja mogę.... coś zawodowego zrobić .... :sorry:Dzisiejsze wpisy super :tak: - śliczny materiał w kropeczki ( granatowe ? czarne ? ) no i fotki Ci ładnie wychodzą. Mam podobny zgryz z planowanym filcakiem w postaci biedronki - kropki będą w związku z tym wyszyte muliną aby Młoda mogła się nią bezpiecznie bawić - a z koralikami byłoby prościej i zapewnie łatwiej. :-(

Do góry