forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - ja jestem pragmatyczna, ale między czasie wymyśliłam co mogę uszyć z półśpiochów Młodej ( "poszedł" ściągacz biało brązowe paski i kieszonka brązowe kropki na białym tle ) oraz moich spodni od pidżamy ( popruły się, flanela w biało - niebieskie prążki ) plus z zakupionych filców.
Kate009 - super! Moje ulubione motywy marynistyczne i nawet sowa dla Aestimy - a propos - w Jysku sprzedają "sowi" materiał, ale aż 5 metrów trzeba kupić za 99 zł :-( Tkaniny w sowy są też w sklepie na stronie www.tkaniny.net, ale tam to raczej do pooglądania z uwagi na ceny ....
Traschka - ja myślę o wersji bardziej "klasycznej" - kładziesz przed sobą futerał na skrzypce a my wrzucamy różne rzeczy - cukierki, guziki, filcaki, monety itp. itd Czy grasz również utwory na życzenie ?
Marta24 - a jaka kreację dla królika przewidujesz ?
A ja kontynuuję motylą twórczość....
Kate009 - super! Moje ulubione motywy marynistyczne i nawet sowa dla Aestimy - a propos - w Jysku sprzedają "sowi" materiał, ale aż 5 metrów trzeba kupić za 99 zł :-( Tkaniny w sowy są też w sklepie na stronie www.tkaniny.net, ale tam to raczej do pooglądania z uwagi na ceny ....
Traschka - ja myślę o wersji bardziej "klasycznej" - kładziesz przed sobą futerał na skrzypce a my wrzucamy różne rzeczy - cukierki, guziki, filcaki, monety itp. itd Czy grasz również utwory na życzenie ?
Marta24 - a jaka kreację dla królika przewidujesz ?
A ja kontynuuję motylą twórczość....