reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Aestima - ja jestem pragmatyczna, ale między czasie wymyśliłam co mogę uszyć z półśpiochów Młodej ( "poszedł" ściągacz biało brązowe paski i kieszonka brązowe kropki na białym tle ) oraz moich spodni od pidżamy ( popruły się, flanela w biało - niebieskie prążki ) plus z zakupionych filców.
Kate009 - super! Moje ulubione motywy marynistyczne i nawet sowa dla Aestimy - a propos - w Jysku sprzedają "sowi" materiał, ale aż 5 metrów trzeba kupić za 99 zł :-( Tkaniny w sowy są też w sklepie na stronie www.tkaniny.net, ale tam to raczej do pooglądania z uwagi na ceny ....:baffled:
Traschka - ja myślę o wersji bardziej "klasycznej" - kładziesz przed sobą futerał na skrzypce a my wrzucamy różne rzeczy - cukierki, guziki, filcaki, monety itp. itd :-D Czy grasz również utwory na życzenie ? :-p
Marta24 - a jaka kreację dla królika przewidujesz ?
A ja kontynuuję motylą twórczość.... :happy:

reklama
Ja - Zołza - i nawet relatywnie nie takie drogie... Guzików tamże nie oglądałam ale tkaniny i owszem. :tak: Niezłe guziki i w podobnym stylu są w sklepie do którego link Madzioolka wstawiała - www.tkaniny.sklep.pl - gdzie kupuje materiały. Chyba pójdę w Jej ślad,y bo jeden mi się okrutnie podoba no i sporo kropeczek jest. :happy:
Martadelka - sowy też przede mną - kupiłam dwa srebrne guziki tylko dlatego, że mi sowie głowy przypominają ( oczy bez dzioba i uszu ). Muszę tylko odpowiedni filc wybrać i zaprojektować resztę.
Aestima - zazdroszczę wszystkiego - przede wszystkim chęci i czasu no i b. fajnej szaty graficznej - mój niegdysiejszy blog był bardzo siermiężny...:baffled:

forever- co do czasu, to... zaczęłam godzinę temu:tak::-D A w między czasie jeszcze Mieszka dokarmiałam, więc wszystko takie niedopracowane jeszcze jest. Ale zielone:happy:

zołza- chcę te guziki!!!!!!!!

A mogę Ciebie też jakoś do ulubionych wrzucić??? I jak to na fb wrzucić???

Zielona jestem:happy:

Aestima, Ja-Zołza - to proponuje zrobić jedno duże zamówienie czerwcówkowe, a potem prozsyłać wzajemnie - chyba 7 Euro transport do PL.
A co do bloga to myślę, że to kwestia... świeżości umysłu. Jak ja patrzę na 5 list - różnego rodzaju - maczkiem zapisanych z rzeczami do zrobienia to mi się odechciewa wszelkich ekstrawagancji... :sorry:

reklama
Do góry