reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie wiedziałam, że aż tak widać , szczególnie dla niekierowcy ale.... żadnego nie załatwiłam skutecznie , ja je tylko lekko maltretuję ;-)Forever, widziałam, co robisz ze sprzęgłem ;-)
wywloki, gowna i kopniaki-slowa przewodnie tego watku
moj krolik zaczyna cos przypominac ale nie dalam rady skonczyc bo padla, ale szycie reczne mnie wkur......niestety, nie mam cierlpiwosci bo za dlugo i za nudno dla mnie, wiec dzis skroje od razu kilka krolikow do mamy niech mi maszyna zszywa
moj krolik zaczyna cos przypominac ale nie dalam rady skonczyc bo padla, ale szycie reczne mnie wkur......niestety, nie mam cierlpiwosci bo za dlugo i za nudno dla mnie, wiec dzis skroje od razu kilka krolikow do mamy niech mi maszyna zszywa
Aestima
Fanka BB :)
królik nie wyszedł, bo skroiłam za małego i się przełożyć na 2 str nie dało!
Ale.... szyję MISIA
mARTA, mADZIOLKA, PODAJCIE WYMIARY NA KRÓLIKA, PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ups caps lock mi się włączył- sorki
Zołza, jak masz pomysł na tą podusię??? Kopię i ja!
Ale.... szyję MISIA
mARTA, mADZIOLKA, PODAJCIE WYMIARY NA KRÓLIKA, PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ups caps lock mi się włączył- sorki
Zołza, jak masz pomysł na tą podusię??? Kopię i ja!
Aestima
Martadelka - szacun za cierpliwość i dokładność
PS Kto by pomyślał, że wątek robótek ręcznych będzie miał takie wzięcie
A widzisz, jak Aestima wątek założy, to nie ma "ch...we wsi", za przeproszeniem
A tak na serio, po prostu jesteśmy zdolniachy! Ja się zawsze dziwię, że na tym naszym czerwcowym forum same mądre, ładne i zdolne dziewuchy są!!! Serio!
Dubeltówka, &&&&&&&&, pokażesz????
Martadelka- u mnie z cierpliwością kiepsko- podziwiam!
WIdzę, że ten wątek nas inspiruje do działania!
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Aestima zobaczymy co mi z tego wyjdzieJak wyjdzie "wywłok" to raczej się nie pochwalę bo wyląduje w koszu, jak będzie "półwywłok" to pokażę
Forever, często jeżdżę jako pasażer, a kiedyś po wsi jeździłam... ;-) I jestem raczej dobrym obserwatorem ;-) Ale nie było źle, żeby nie było :-)
Aestima :-) Dzięki! :-) A co do podusi - chcę naszyć chłopczyka i podpisać "Ediś" albo jakoś tak. Chłopaczek miał być w ogrodniczkach... Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie ;-)
Aestima :-) Dzięki! :-) A co do podusi - chcę naszyć chłopczyka i podpisać "Ediś" albo jakoś tak. Chłopaczek miał być w ogrodniczkach... Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
To jakie Maluszki będą ...A widzisz, jak Aestima wątek założy, to nie ma "ch...we wsi", za przeproszeniem
A tak na serio, po prostu jesteśmy zdolniachy! Ja się zawsze dziwię, że na tym naszym czerwcowym forum same mądre, ładne i zdolne dziewuchy są!!! Serio!
Ja-Zołza - projekt zrób, potem już pójdzie.
A prace nad moim motylem trwają, niestety nie mam i zacięcia takiego jak Wy no i biegłości w posługiwaniu się nożyczkami i igłą, oraz są inne rzeczy na głowie. Podziwiam Madzioolkę, że i do pracy chodzi i Maję ogarnia i jeszcze szyje po nocach. Szacun
Wogóle mam fazę na rzeczy z guzikami - przyszedł mi do głowy pomysł obrazek np. kwiatki ale wolałabym coś użytkowego.
reklama
kate009
Jestem pod wrażeniem tych szyjących,a tu inspiracja dla "szwaczek" Swiat dziecka by Da Wanda ,Wohn Idee - Projektowanie i aranżacja wnętrz - Deccoria.pl - ogrody, wystrój wnętrz, dekoracje, projekty ogrodów,
Podziel się: