reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Ha ha ha ha ha :-D Dzięki, dziewczyny! :-D
Kasiawilde, jak będziesz chciała naprawdę mnie kopnąć, daj znać, dam adres! :-D
Forever, widziałam, co robisz ze sprzęgłem ;-)

reklama
wywloki, gowna i kopniaki-slowa przewodnie tego watku:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moj krolik zaczyna cos przypominac ale nie dalam rady skonczyc bo padla, ale szycie reczne mnie wkur......niestety, nie mam cierlpiwosci bo za dlugo i za nudno dla mnie, wiec dzis skroje od razu kilka krolikow do mamy niech mi maszyna zszywa:rofl2::rofl2::rofl2:

królik nie wyszedł, bo skroiłam za małego i się przełożyć na 2 str nie dało!

Ale.... szyję MISIA:happy::happy::happy:
mARTA, mADZIOLKA, PODAJCIE WYMIARY NA KRÓLIKA, PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ups caps lock mi się włączył- sorki:sorry:

Zołza, jak masz pomysł na tą podusię??? Kopię i ja!

:rofl2:
Martadelka - szacun za cierpliwość i dokładność :tak:
PS Kto by pomyślał, że wątek robótek ręcznych będzie miał takie wzięcie :szok:

A widzisz, jak Aestima wątek założy, to nie ma "ch...we wsi", za przeproszeniem:-D:-D:-D
A tak na serio, po prostu jesteśmy zdolniachy! Ja się zawsze dziwię, że na tym naszym czerwcowym forum same mądre, ładne i zdolne dziewuchy są!!! Serio!

Dubeltówka, &&&&&&&&, pokażesz????
Martadelka- u mnie z cierpliwością kiepsko- podziwiam!

WIdzę, że ten wątek nas inspiruje do działania!:happy:

Forever, często jeżdżę jako pasażer, a kiedyś po wsi jeździłam... ;-) I jestem raczej dobrym obserwatorem ;-) Ale nie było źle, żeby nie było :-)

Aestima :-) Dzięki! :-) A co do podusi - chcę naszyć chłopczyka i podpisać "Ediś" albo jakoś tak. Chłopaczek miał być w ogrodniczkach... Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie ;-)

A widzisz, jak Aestima wątek założy, to nie ma "ch...we wsi", za przeproszeniem:-D:-D:-D
A tak na serio, po prostu jesteśmy zdolniachy! Ja się zawsze dziwię, że na tym naszym czerwcowym forum same mądre, ładne i zdolne dziewuchy są!!! Serio!
To jakie Maluszki będą ...:-p
Ja-Zołza - projekt zrób, potem już pójdzie. :tak:
A prace nad moim motylem trwają, niestety nie mam i zacięcia takiego jak Wy no i biegłości w posługiwaniu się nożyczkami i igłą, oraz są inne rzeczy na głowie. Podziwiam Madzioolkę, że i do pracy chodzi i Maję ogarnia i jeszcze szyje po nocach. Szacun :huh:
Wogóle mam fazę na rzeczy z guzikami - przyszedł mi do głowy pomysł obrazek np. kwiatki ale wolałabym coś użytkowego.

forever- maluszki będą wypasione- po takich matkach ,to nie mają wyjścia.
A co do obrazka- nie bądź taka pragmatyczna- rób!
ZOłza a jak tego chłopczyka wyszyjesz??

reklama
Do góry