reklama
nutria
Mama X 2009
dołączam do królikomaniaczek. poszłam na strych, ściągnęłam materiały, wyjęłam beznadziejne prześcieradło z szafy i szyję... ale okropnie powoli to ręcznie idzie... ale mam radochę ;-)
i myślę, ze będzie WYWŁOK!!!!!
Dubeltówka do dzieła! Niech tam sobie będzie bochomaz. ponoć malowanie na płótnie to totalnie inna zabawa ale kupa radości!
Martadelka - niesamowity jest ten obrazek na prezent ślubny... SZACUN
i myślę, ze będzie WYWŁOK!!!!!
Dubeltówka do dzieła! Niech tam sobie będzie bochomaz. ponoć malowanie na płótnie to totalnie inna zabawa ale kupa radości!
Martadelka - niesamowity jest ten obrazek na prezent ślubny... SZACUN
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
WYWŁOK
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę powiedzieć, że to abstrakcja
Zawsze jak mi nie wyjdzie mogę powiedzieć, że to abstrakcja
kasiawilde
Fanka BB :)
no mi o kociaku będzie ciężko powiedzieć, że to abstrakcja także tym bardziej do dzieła
mysia23
mama dwójeczki
RANY!!!
Mnie sie wydaje, ze ja mam lewe ręce, jak patrze na wasze dzieła...
Albo jestem taka leniwa...bardzo mi sie wszystko podoba, ale zrobić mi się nie chce..zgromadzić materiały, jak to uszyć...
Ja sie wpisuje w kolejkę po królika!!!!
Mnie sie wydaje, ze ja mam lewe ręce, jak patrze na wasze dzieła...
Albo jestem taka leniwa...bardzo mi sie wszystko podoba, ale zrobić mi się nie chce..zgromadzić materiały, jak to uszyć...
Ja sie wpisuje w kolejkę po królika!!!!
kasiawilde
Fanka BB :)
Zołzik daj adres co prawda do Wawy się w najbliższym czasie nie wybieram, ale jak coś to wynajmę jakiegoś 'łyska' aaaa tak na serio to wirtualny kopniak!
Jak ktoras ma problem ze krolik wyjdzie jak skrzyzowanie kaczki z chomikiem niech pooglada film "Kein ohr hasen" (wielki hit u nas) KEINOHRHASEN | AB 22. AUGUST AUF DVD & BLU-RAY™ DISC! Uwielbiam tego "krolika" z filmu!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie ma sprawy, tylko proponuję, żebyś sobie włożyła pod spodnie poduszkę - nawet bez podszewki - bo mam ciężką nogę... sprzęgło w aucie coś wie na ten tematDziewczyny, trzymam kciuki! I niech mnie któraś kopnie w dupę, żebym się wzięła za moją poszewkę na podusię! ;-)
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Zolza kop:-)
Podziel się: