reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Martadelko - jaki świetny dobór kolorów - sugerowałaś Emilce czy sama wybrała? Leo jaja do rączki nie dostał - on ma zdecydowanie łapki chłopaka-rozrabiaka, pewnie od razu wgniótłby skorupkę:-p
edit. Zrobiłby to co Miesio stópkami jajom przepiórczym:laugh2:
no posikałam się ze śmiechu, wredotko jedna:-p

reklama
Martadelko wyjdę na tumana, ale co mi tam - naprawdę nie wiem o co Ci chodzi z tą wredotą:zawstydzona/y: aż się cofnęłam do zdjęć - były tylko 3 kolory do wyboru i po prostu Emi wybrała 2 z nich, tak..? anyway - podtrzymuję co napisałam wcześniej - efekt b.fajny, jakby maki!

Moje wersje królików/zajęcy Andariel - girlanda na lustro w przedpokoju, w koszyczku pojedyńczy królik/zając i kucające - niestety do pełni koncepcji zabrakło brązowej lub bordowej rafii :-(

Załączniki

• P1010017.jpg
    P1010017.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 42
  • P1010022.jpg
    P1010022.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 39
  • P1010025.jpg
    P1010025.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 43
Martadelko - innym razem na pewno się z czegoś ponabijam i powyzłośliwiam:-p
Fajnie Ci to wyszło, forever! A koszyczek szczególnie stylowo wygląda:tak: i że chciało Ci się tyle tych zajączków mniejszych wycinać! Może to kwestia grubości kartonu, ale ja miałam dość po 3 sztukach, a do tego musiałam użyć 2 rozmiarów nożyczek by dość precyzyjnie je przyciąć:sorry2:

Wasze dzieci chcą porozgniatac jajka a Marysia chciała je zjeść:/ w koncu musiałam jej dać jedno do zjedzenia bo aż się poplakala krzycząc "koko niam". Swoją droga jest jakiś limit dla dzieci na ilosc zjadanych jajek?

Fajnie Ci to wyszło, forever! A koszyczek szczególnie stylowo wygląda:tak: i że chciało Ci się tyle tych zajączków mniejszych wycinać! Może to kwestia grubości kartonu, ale ja miałam dość po 3 sztukach, a do tego musiałam użyć 2 rozmiarów nożyczek by dość precyzyjnie je przyciąć:sorry2:

tak!!!:tak::-)

moja Emi nie próbowała ani rozgniatać malowanego jaja ani go zjeść - zresztą nie było prawdziwe, tylko specjalnedo do malowania:-p
trasiu ograniczysz Marysi jaja przez tydzień i bedzie git:-p

reklama
Andariel - karton miałam typu blok techniczny średnio gruby no i takie nożyczki do wycinania drobiazgów, które pod koniec działań się po prostu.... rozpadały.... :baffled: Ale się trochę namęczyłam bo mam dwie lewe ręce niestety, najpierw zrobić szablon z kartonu, potem odrysować "ścisło". Z girlandą uznałam, że musi być kilka króliczków/zajączków aby był pożądany efekt.
A koszyczek wyszedł niejako przy okazji - odcień serwetki pasował do kartonu. :-pPrzepiórcze jajo miało być i tak, papier do pieczenia do wyłożenia dna, coś z mięs powinnam jeszcze dać, ale żaden pasztet mi nie pasował kolorystycznie :zawstydzona/y:
Traschka - co do jaj to Młoda jest jajomaniczka - co drugi dzień jedno na śniadanie, no ale podczas świąt napewno ta średnia wzrośnie.

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry