reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
nakręciłam się na wiosenne dekoracj w kolorach - uwaga - bladego różu + pistacjowej zieleni:tak:po Świętach będę szukać materiałów w tej kolorystyce:tak:

wklejam foty moich ostatnich poczynań - recyclingowe ozdoby Wielkanocne (ale nie tylko) z kartonów po przeprowadzce:-)

znalezione przy okazji rozpakowywania gratów antyramki przydały się na kogucika i kaczkę (kogut jest do dorobienia, czegoś mi w nim brakuje):
kogut kaczka antyrama.jpg

zającowa girlanda:
zając z girlandy.jpggirlanda zajace szafa.jpggirlanda okno.jpgzające z bliska.jpg

duże kartonowe zające z sizalowym wiązaniem u szyi (ci, co u nas byli, pytają gdzie je kupiłam, a one takie baaaardzo proste są, wręcz miałam wrażenie, że aż za proste) - jeden powędruje do mojej mamy, drugi do domu teściów, do dekoracji;
zawinięte w zwykłą złotawą bibułę i przewiązane sznurkiem z sizalu bodajże:
zające karton.jpgzające karton zapakowane.jpg

Załączniki

• kogut kaczka antyrama.jpg
    kogut kaczka antyrama.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 42
  • zając z girlandy.jpg
    zając z girlandy.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 39
  • girlanda zajace szafa.jpg
    girlanda zajace szafa.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 48
  • girlanda okno.jpg
    girlanda okno.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 50
  • zające karton.jpg
    zające karton.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 53
  • zające karton zapakowane.jpg
    zające karton zapakowane.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 45
  • zające z bliska.jpg
    zające z bliska.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 42
Emilkowe Dzieło:-p
DSC_0349.jpgDSC_0375.jpgDSC_0384.jpg

Załączniki

• DSC_0349.jpg
    DSC_0349.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0375.jpg
    DSC_0375.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0384.jpg
    DSC_0384.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 45
Andariel, genialne w swej prostocie! Juc chciałam robić, ale nożyczki gdzieś wcięło:-( Naprawdę b. mi się podobają!

Martadelko, jajo świetnie wyszło czy to prezent dla dziadków?? My wczoraj farbowaliśmy w barwnikach, ale zabawa bnyła!

Czy Emi na fotce ma taką bluzkę jak Miesiul mój? z h&m, białą w granatowe paseczki?:)

Wielkanoc u nas Karolina Wierzykowska- fotografia dziecięca: Zimowo, wielkanocnie

Martadelko - jaki świetny dobór kolorów - sugerowałaś Emilce czy sama wybrała? Leo jaja do rączki nie dostał - on ma zdecydowanie łapki chłopaka-rozrabiaka, pewnie od razu wgniótłby skorupkę:-p
edit. Zrobiłby to co Miesio stópkami jajom przepiórczym:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry