reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wyprawki dla maluchów

ja ja właśnie ostatnio wchodziłam na ten wątek i moim zdaniem w zasadzie jest taki sam jak "kiedy na zakupy" i nie wiem co juz wpisywać tam a co tu??
może połączyć te dwa wątki, listę wrzucić na pierwsza stronę zakupowego...no to taka luźna propozycja..

reklama
ja bym zostawiła ten wątek, bo nie każda nowa mama będzie potrafiła znaleźć wyprawkę w innym wątku, ale trzymałabym ten wątek jako taki sztywny, bez komentarzy, gdzie byłaby właśnie taka na bieżąco aktualizowana lista...

tylko ktoś (myślę tu o zeberrce i larvuni) by musiał tę listę weryfikować raz na jakiś czas:)

Popieram Silvę! Proponuję usunąć wszystkie komentarze. Zrobić tylko listę rzeczy niezbędnych dla Maluszka. A każda z Nas mogłaby pisać PW dotyczące tego co na tej liście być powinno...

Co Wy na to?

No ja to rozwiązanie podpatrzyłam na styczniówkach, czy lutówkach, czy u jednych i drugich, nie pamiętam:) I ten wątek był zawsze na górze i łatwo było go zlokalizować.

Myślę, że im bliżej porodu, tym ta lista dla nas cenniejsza:)

dla mnie tez te dwa watki podobne sie wydaje i proponuje tutaj zrobic BEZ KOMENTARZY liste rzeczy potrzebnych na wyprawke ;-)
moze zebrra sie tym zajmie co kochana nie masz nic przeciw :sorry:
bo ja sie nie znam na tych wszystkich zakupach... a Ty obeznana dla kazdego masz odp zawsze :tak:

oj tak, zawsze marzyłam o oddzielnym wątku tylko dla Zebrry w którym będzie mogła wklejać swoje wartościowe linki i porady! I piszę całkowicie serio!

reklama
I ja też jestem ZA a jakby którś z nas dopatrzyła się że czegoś na liście ważnego brakuje to można do zebrry wysłać info :-)

Do góry