reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wyprawki dla maluchów

reklama
Proponuję odświeżyć temat, bo ... sama nie wiem, czego mi jeszcze dla maluszka brakuje. Mam taką listę, wykreślam jak już coś kupię, ale ciągle coś dopisuję albo wymieniam, bo się zdecydować nie mogę :( Ogólnie chaos mi się wkradł ...

Agabre ja na razie kupuję co mi się podoba i czekam na rzeczy od brata. Wtedy zajrze do jakiejś listy i poskreslam co mam, zobaczę co zostało i dopiero wtedy kolejne zakupy. Na pewno jeszcze wózek i fotelik... i kosmetyki, ale to na samym końcu.

Ja robię taka jak Traschka.
Ale jak ktoś wynajdzie jakiś nie koszmarnie drogi a bezpieczny i w miarę wygodny fotelik dla dziecka, to błagam niech da znać!:)

Aestima jakoś temat fotelików mnie zupełnie nie interesuje... wiem, że trzeba wybrać i kupić ale tak jak inne rzeczy mnie cieszą i wykupiłabym cały sklep, tak jakoś na foteliki nie zwracam uwagi. Odkłądam to na koniec:)

Traschka, ja też. Tzn intersuje mnie ale nie chce mi się szukać odpowiedniego. Ale muszę się tym zając na serio bo my dopóki się nie przeprowadzimy (zimą) będziemy z Mieszkiem do dziadków 300 km jeździć i to myślę dość często. Dlatego dobry fotelik dla nas będzie b. istotny. W sumie ważniejszy nawet niż wózek.

Cześć dziewczynki co do fotelików to polecam Maxi Cosi-w rankingach zajmują miejsca stosunkowo wysoko.W tych średnich kategoriach cenowych no bo nie mówię tu już o całkiem wysokich półkach...

reklama
Do góry