reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Andzia no i super :) cieszę się naprawdę :tak:
My już wróciliśmy, pan dr powiedział że nie ma szans na odstawienie leków do 36 tyg ciąży i że Ala jest uparta z tym że chce tak wcześnie wyjść. Z końcem 36 tygodnia odstawiamy leki i...i jak określił znając życie widzimy się w 41 tygodniu na wywołaniu bo te baby to są takie że jak najpierw im się spieszy tak na koniec wyleźć nie chcą ;)
Dał nam zaświadczenie do Szkoły Rodzenia z zaznaczeniem że mam nie ćwiczyć więc będziemy może wychodzić wcześniej z tych zajęć.
A jeśli chodzi o wyjazd nad morze to stwierdził że mogę jechać choćby i na dwa tygodnie, nie wygrzewać brzucha w zimnym morzu się nie pluskać brzuszek zasłaniać i chodzić w kapeluszu, ale na moje nerwy się przyda zmiana klimatu...więc szukamy wyjazdu ;)

Gusiak no przyda się pare dni, na 2 tygodnie nie mam co liczyć bo Alicjowa wyprawka pochłonie większość budżetu, oszczędności i czasu ale sądzę że brykniemy na jakies 4-5 dni z początkiem sierpnia. Chciałam już za dwa tygodnie ale 25 jest koncert, 26 mamy pierwsze zajęcia szkoły rodzenia a 29 mam wizytę u gin bo zwolnienie się kończy :p Teraz pozostaje wybrać miejsce i ziuuu :-):-)

reklama
Do góry