reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Andzia no i super :) cieszę się naprawdę :tak:
My już wróciliśmy, pan dr powiedział że nie ma szans na odstawienie leków do 36 tyg ciąży i że Ala jest uparta z tym że chce tak wcześnie wyjść. Z końcem 36 tygodnia odstawiamy leki i...i jak określił znając życie widzimy się w 41 tygodniu na wywołaniu bo te baby to są takie że jak najpierw im się spieszy tak na koniec wyleźć nie chcą ;)
Dał nam zaświadczenie do Szkoły Rodzenia z zaznaczeniem że mam nie ćwiczyć więc będziemy może wychodzić wcześniej z tych zajęć.
A jeśli chodzi o wyjazd nad morze to stwierdził że mogę jechać choćby i na dwa tygodnie, nie wygrzewać brzucha w zimnym morzu się nie pluskać brzuszek zasłaniać i chodzić w kapeluszu, ale na moje nerwy się przyda zmiana klimatu...więc szukamy wyjazdu ;)

Gusiak no przyda się pare dni, na 2 tygodnie nie mam co liczyć bo Alicjowa wyprawka pochłonie większość budżetu, oszczędności i czasu ale sądzę że brykniemy na jakies 4-5 dni z początkiem sierpnia. Chciałam już za dwa tygodnie ale 25 jest koncert, 26 mamy pierwsze zajęcia szkoły rodzenia a 29 mam wizytę u gin bo zwolnienie się kończy :p Teraz pozostaje wybrać miejsce i ziuuu :-):-)

reklama
Do góry