reklama
laperedhil
Fanka BB :)
dzieki a cukrami to ja sie nie martwie, zapomnialam napisac ze z tymi FT4 to do endokrynologa mam isc bo TSH to za wysokie jest
i mam brac LadeeVit i tam duzo jodu jest akurat jak dla mnie to dobrze
zapomnialam powiedziec ze mnie spojenie pobolewa, na twardnienia brzucha nie wiedziala co powiedziec i nic nie mowila - jak cos bedzie niepokoic to mam sie zglaszac, ale szyjka trzyma wyglada dobrze i poki pomaga odpoczynek to sie nie martwic, no i zapomnialam ze skurcze stop zaczynaja mnie lekkie lapac - ale to sobie dam rade jakos ;-)
i mam brac LadeeVit i tam duzo jodu jest akurat jak dla mnie to dobrze
zapomnialam powiedziec ze mnie spojenie pobolewa, na twardnienia brzucha nie wiedziala co powiedziec i nic nie mowila - jak cos bedzie niepokoic to mam sie zglaszac, ale szyjka trzyma wyglada dobrze i poki pomaga odpoczynek to sie nie martwic, no i zapomnialam ze skurcze stop zaczynaja mnie lekkie lapac - ale to sobie dam rade jakos ;-)
Jolka6621
Wklejam to co na głównym
Dziewczynki, ja już po wizycie. Mały nie chciał pokazać serduszka, ani buźki, ale po dłuższych próbach udało się:-) Waży już 1400 g! Wszystko jest w porządku. Szyjka długa, tylko mam pić nadal magnez, ewentualnie nospe, jakby brzuch częściej twardniał.
Laperedhil- gratuluję udanej wizyty
Dziewczynki, ja już po wizycie. Mały nie chciał pokazać serduszka, ani buźki, ale po dłuższych próbach udało się:-) Waży już 1400 g! Wszystko jest w porządku. Szyjka długa, tylko mam pić nadal magnez, ewentualnie nospe, jakby brzuch częściej twardniał.
Laperedhil- gratuluję udanej wizyty
Ostatnia edycja:
laperedhil
Jolka superowo! cieszymy sie ze wszystko dobrze. Maly wazy ok 500 gwiecej niz moj
juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty to tez moze bedzie jakies 1,5kg albo i wiecej
juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty to tez moze bedzie jakies 1,5kg albo i wiecej
zwolineczka
jolka ale duży już ten Twój maluszek
Kochane, super że maluchy tak pięknie rosną. Mi szyjkę na USG wymierzyli na 29-32 mm, a w badaniu zwykłym 25 mm i lekarz twierdzi że jest ok. Mała główką w dół ale nie wiem czy to znaczy że tak zostanie czy jeszcze się będzie wiercić. Mam powiększone coś tam nerkowe, kielichy i coś jeszcze ale to podobno nic skoro mnie nie boli:/ Jutro mam wyjść, tylko zbadają mnie jeszcze raz.
zwolineczka
ursula super że wracacie do domu i że wszystko jest w porządku
reklama