reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Marys- jak lekarz stwierdził, że dobrze, to się cieszę. Oby było coraz lepiej :-)
zwolineczka
Byłam wczoraj na IP i w miarę w porządku. W badaniu w miarę ok, usg szyjki określiło ją na mniej więcej 24 mm. Na razie nie zakładają pessara bo podobno jeszcze nie trzeba. Mam się bardzo mocno oszczędzać, praktycznie non stop leżeć. I czekać na listopad.
zwolineczka
Dziewczynki następną wizytę mam we wtorek, wtedy też będę miała robiony test z glukozy ;/ dodatkowo morfologia+ badania na tarczyce+ mocz... podobno ok. 3-4 h mam sobie zarezerwować
laperedhil
zwolineczka - oszczedzaj sie i bedzie dobrze
my po wizycie, maly wazy ok 860g. Nozka ladnie podgonila, glowka nawet w przod 1 pomiarem wszystko jest ok. Ale wolne hormony ktorych nie zrobilam mam zrobic, w zasadzie Ft4, cytomegalie i mimo glukozy po 2h - 121 dostalam glukometr i mam robic pomiary przez dwa dni. Zapomnialam czy to 1 h po kazdym posilku?
U kardiologa byla, ekg powtorzone, mam niemiarowosc oddechowa a pozatym wszystko jest dobrze.
Nastepna wizyta za miesiac i chyba oszalaje do tego czasu
my po wizycie, maly wazy ok 860g. Nozka ladnie podgonila, glowka nawet w przod 1 pomiarem wszystko jest ok. Ale wolne hormony ktorych nie zrobilam mam zrobic, w zasadzie Ft4, cytomegalie i mimo glukozy po 2h - 121 dostalam glukometr i mam robic pomiary przez dwa dni. Zapomnialam czy to 1 h po kazdym posilku?
U kardiologa byla, ekg powtorzone, mam niemiarowosc oddechowa a pozatym wszystko jest dobrze.
Nastepna wizyta za miesiac i chyba oszalaje do tego czasu
zwolineczka
laperedhil super że wszystkie badania są w normie, moja babcia mierzy cukier na czczo a potem dwie godziny po śniadaniu, ale nie wiem jak to jest w przypadku ciężaróweczek powodzenia z pomiarami...
reklama
melonowa89
maluszek rosnie gratuluje udanej wizyty a pomiar cukru to 1h po posilku