reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Rojku- chyba zmęczenie na Ciebie działało jak pisałaś o tym kulfonie! piękna córcia:-)
Melonowa- super, że wyniki w porządku!
Zwolineczka- oszczędzaj się kochana, bo przed nami jeszcze 4 miesiące, Twoja kruszyna musi wytrzymać w brzuszku jak najdłużej:tak: trzymam kciuki za ustabilizowanie sytuacji
Domisia- gratulacje chłopczyka!

reklama
Magda86Poznań może śpi w nocy wtedy, gdy Ty ;) jakby było tak po urodzeniu to miała byś cudnie ;)
zwolineczka uważaj na siebie i dzidzię :* mam nadzieję, że nie będziesz musiała iść do szpitala i że się polepszy :) a bierzesz jakieś leki? Pewnie już to pisałaś ale nie pamiętam...
DoMisia gratuluję chłopczyka :-) czekam na zdjęcie Twojego syneczka ;)

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie, to dla mnie bardzo ważne:tak: leżymy dalej, ale dzisiaj humor troszkę lepszy... Biorę Nospę Forte 4-6 razy na dobę, magne b-6 4X, luteinę 2X, Scopolan 3X + witaminy.

Domisia cieszę się bardzo, chłopcy rosną w siłę...

Witam. jestem z wami od samego początku choć mało się "odzywam" ale czytam każdego dnia i śledzę wszystko dokładnie. wczoraj byłam u swojej pani gin, i dowiedziałam się że będzie chłopczyk:-) bardzo się cieszę, mam już w domu jednego małego ale to będą i dwa łobuzy :-) Wyniki dobre, ma 340 g. Jedno mnie tylko martwi, może któraś spotkała się z czymś takim że ma maluszek ma niewielką niedomykalność zastawki trójdzielnej w serduszku.... Moja gin powiedziała że nie jest to nic strasznego, może być że to zniknie bo serduszko jeszcze rośnie, sprawdzimy następnym razem. Zaznaczyła że naprawdę niewielka. Ale i tak się martwię trochę. W serduszku wszystko dobrze rozwinięte. Czy słyszałyście coś na ten temat?

werronka nie słyszałam o niczym takim, ale jak to mój szwagier kardiolog mówił to wszystko w takim serduszku inaczej się dzieje. Inaczej wyglądają przepływy, czy coś takiego. Z mojego poprzedniego forum wiem, że kilka z dziewczyn miało wykryte jakieś drobne nieprawidłowości, ale po narodzinach, albo krótko po tym wszystko się normowało.
werronka miałyśmy Cie na liście, ale myślałam, że nas opuscilas i wykasowalam Twoje dane. Jak chcesz się a niej znalezc to napisz ja z radoscia Cie dopisze.

reklama
rojku dzięki za wsparcie, mam nadzieję że będzie tak jak piszesz ;-) tak już mają te "mamusie" że się martwią i boją, a może czasami naprawdę nie trzeba.

Więc dopisz mnie do tej listy bardzo chętnie. U mnie będzie chłopczyk:-) Jestem z wami cały czas... duchem :-)

Do góry