reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
super zdjęcia! takie te wasze maluszki duże ;) my z niecierpliwością czekamy piątku... . Mam nadzieję, że się dowiemy czy chłopiec czy dziewczynka :-)

Dziewczyny, mam szybkie pytanie czy któraś z Was brała/bierze luteinę dopochwowo w trakcie ciąży? Wiadomo że organizm się poźniej pozbywa tych tabletek w postaci różnej ale mi po kilku godzinach od wziecia tabletek i jak już sobie wypłyną to mam wodnistą wydzielinę, normalnie jak woda. I ja już w strach że to może wody, ale to chyba nie możliwe, no bo jak?

Ursula - ja biorę luteine dopochwowo i zawsze mi coś wulatuje, powiedziałabym,ze to wydzielina, w której widzę ślady tej tabletki... Z intensywnoscia jest różnie, czasem to mi jest bardzo mokro, jak wulatuje to za jednym razem, a czasem to stopniowo.

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt, zdjęcia są sliczne;) Ja mam wizytę 5 i 10 lipca więc na pewno Wam ja opisze, a kto wie może dowiem się kto mieszka w brzuszku :)

Dziewczyny orientujecie się ile kosztują prywatnie te badania: odczyn wessermana, hiv, hbs, hcv i test obciążenia 75 g (OGTT)? Lekarz zaznaczył mi te badania, że najwyższa pora zrobić przed następną wizytą... Przerażają mnie te koszty płacenie za wizytę to jedno ale te badania :(

reklama
Zdjęcie0013.jpg

ZeszłoPoniedziałkowy Leoś ;-) 19 tydz. 1 dzień

Załączniki

• Zdjęcie0013.jpg
    Zdjęcie0013.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 48
Do góry