reklama
Właśnie wróciłam z wizyty od swojego gin., aż mnie poklepał po plecach po badaniu i mówi "No grzeczna dziewczynka, udało się już nie rodzimy". Chyba było słychać jak mi kamień z serca spada. Leczenie przynosi skutek, nadal mam leżeć, nie wiadomo jak długo, na razie kolejne dwa tygodnie. Mam za pare dni spróbować odstawić 4 tabletke i wrócić do 3, ale generalnie leżeć, w kuchni nie stać, na spacer tylko z mężem żebym nie padła, nic nie podnosić. Szyjka stwardniała i być może nawet nieznacznie się wydłużyła, więc jak to stwierdził on już jest spokojny bo poród w terminie staje się relany, tylko pytanie czy donosimy z lekami czy bez. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Wszystko traci na znaczeniu przy takiej wiadomości, że wszystko dobrze. Już mi nawet to że po tych lekach obijam sobie zęby szklanką jak piję, przestało przeszkadzać.
Jolka6621
Fanka BB :)
Witamy kolejnego chłopca w gronie:-)
Ursula- to teraz chuchaj i dmuchaj na siebie i wszystko będzie dobrze:-) super, że już lepiej
Ursula- to teraz chuchaj i dmuchaj na siebie i wszystko będzie dobrze:-) super, że już lepiej
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Ursulka bardzo się cieszę:-) No to kochana dbaj dalej tak o siebie a na pewno wszyściutko będzie dobrze:-)
Akaiah gratulacje:-) Kolejny chłopak, brawo:-)
Akaiah gratulacje:-) Kolejny chłopak, brawo:-)
Ursula super wieści:-) bardzo się cieszę razem z Tobą. Dalej się oszczędzaj. Buziaki, pozdrów Alunię od cioci Ani;-)a jak przeczytałam o tej szklance to się popłakałam:-(
Akaih gratulację witaj Tymusiu:-)
Maryś 25 fajnie ze mogłaś posłuchać serducha, najlepsza muzyka dla nas:-) widzisz, nie ma się co martwić jak lekarz powiedział, zebyś się nie martwiła tym brzuszkiem. Bardzo się cieszę:-) A co do hemoglobiny, to masz trochę poniżej normy ( przy nomach dla ogółu ludzi) a w ciązy to jest jak najbardziej jeszcze w normie. największe spadki hemoglobiny jeszcze przed nami.
Gusiak88 na efekt zelaza trzeba trochę poczekać, jak już miesiąc brałaś to juz tak naprawdę efekt jest, przez ten czas niewiele się hemoglobina spadła , pewnie bez zelaza poleciałaby jeszcze bardziej w dół
Akaih gratulację witaj Tymusiu:-)
Maryś 25 fajnie ze mogłaś posłuchać serducha, najlepsza muzyka dla nas:-) widzisz, nie ma się co martwić jak lekarz powiedział, zebyś się nie martwiła tym brzuszkiem. Bardzo się cieszę:-) A co do hemoglobiny, to masz trochę poniżej normy ( przy nomach dla ogółu ludzi) a w ciązy to jest jak najbardziej jeszcze w normie. największe spadki hemoglobiny jeszcze przed nami.
Gusiak88 na efekt zelaza trzeba trochę poczekać, jak już miesiąc brałaś to juz tak naprawdę efekt jest, przez ten czas niewiele się hemoglobina spadła , pewnie bez zelaza poleciałaby jeszcze bardziej w dół
Witam dziewczyny! Jednak nie sami chłopcy, otóż mój dziś na badaniu prenatalnym pokazał, że jest Milenką! :O Jakież było Nasze zdziwienie xD Cóż, takie są uroki Tak więc powiększamy grono małych Calineczek
Ps. Prenatalne jednak było wykonane na NFZ, oczywiście filmik nagrany, jak Milenka dłubie w nosie hehe
Ps. Prenatalne jednak było wykonane na NFZ, oczywiście filmik nagrany, jak Milenka dłubie w nosie hehe
Załączniki
reklama
melonowa89
Fanka BB :)