reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
avocado- kruszynka śliczna i fajne zdj. nogi poprostu boskie.
U mnie maluch sie tak kręcił strasznie to w buzi rączki trzymał a to przewracal bawił pępowiną, a najsłodsze było jak trzymał dwoma rączkami obie nóźki i przez te jego wiercenie można było rozpoznać płeć i nie dało sie zbytnio serduszka zmierzyć bo taki wiercipięta.
U mnie maluch sie tak kręcił strasznie to w buzi rączki trzymał a to przewracal bawił pępowiną, a najsłodsze było jak trzymał dwoma rączkami obie nóźki i przez te jego wiercenie można było rozpoznać płeć i nie dało sie zbytnio serduszka zmierzyć bo taki wiercipięta.
Magda86Poznań
Fanka BB :)
gratuluje dziewczyny, cieszmy sie zdrowymi kruszynkami. Czyli mamy 4:1 dla dziewczynek ;-)
czekoladka21
magda86poznań- tak narazie dziewczynki górą
Magda86Poznań
czkoladka w temacie października jakis czas temu rządzili chłopcy, czyżby co drugi miesiac inna płeć? hehe
DoMisia1985
no ciekawe jak będzie ze statystyką płci u nas :-) ja jakoś dziś jestem nastawiona pozytywnie do wizyty i wierzę, że przekonam mojego gina i trochę zmienię statystykę wizyta o 18:3 trzymajcie mocno kciukasy
czekoladka21
Ja w ogóle słyszałam że dużo dziewczynek się rodzi teraz albo co druga koleżanka w ciąży i bedzie miala dziewczynke:-):-)
DoMisia1985
Już po wizycie. Ku mojemu zaskoczeniu Pan doktor bez żadnego problemu zaczął sprawdzać płeć i nawet nic nie komentował. Tylko niestety maluszek nie chciał współpracować Siedział z nogami podkurczonymi i nic nie dało się zobaczyć. Lekarz na prawdę próbował. Wstydziochy te nasze dzieci :-)
Z dzieckiem wszystko OK, rośnie ładnie kolejna wizyta za 3 tygodnie (chyba zwariuje!!!!) Życzę innymi powodzenia, ja muszę nadal żyć w niepewności
Z dzieckiem wszystko OK, rośnie ładnie kolejna wizyta za 3 tygodnie (chyba zwariuje!!!!) Życzę innymi powodzenia, ja muszę nadal żyć w niepewności
reklama