reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

jutro badańka, usg i glukoza (bleeeee) mam nadzieję że jakoś ją w siebie wmusze i nie zwymiotuje... :) i może w końcu się dowiemy czy Filipek będzie miał braciszka czy siostrzyczkę... :D

reklama
Gratuluję wszystkich udanych wizyt.
BabyPoznan wierzę Ci ,że się martwisz, lekarze na pewno zrobią kontrolne badanie moczu i posiew moczu. Bądź dobrej myśli, 3 dni szybko zlecą, a wszystko będzie sprawdzone.
Malabiala nie martw się, jakby lekarza coś bardzo zaniepokoiło to na pewno by Ci o ty powiedział.

Ostatnia edycja:
A oto nasz Synuś Leoś :)
MAGDALENA 21 TYG_0001.jpgMAGDALENA 21 TYG_0003.jpgMAGDALENA 21 TYG_0004.jpgMAGDALENA 21 TYG_0005.jpg zdjęcia z 21 tygodnia :)))

Załączniki

• MAGDALENA 21 TYG_0007.jpg
    MAGDALENA 21 TYG_0007.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 38
  • MAGDALENA 21 TYG_0006.jpg
    MAGDALENA 21 TYG_0006.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 36
  • MAGDALENA 21 TYG_0001.jpg
    MAGDALENA 21 TYG_0001.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 37
  • MAGDALENA 21 TYG_0003.jpg
    MAGDALENA 21 TYG_0003.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
  • MAGDALENA 21 TYG_0004.jpg
    MAGDALENA 21 TYG_0004.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 38
  • MAGDALENA 21 TYG_0005.jpg
    MAGDALENA 21 TYG_0005.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 42
BabyPoznan w szpitalu szybciutko wyprowadzą Cię na prostą z tym moczem. Dasz radę, a to tylko 3 dni.

Ja też po wizycie. Hanuta ma 680g (czyli jakby tydzień do przodu) i wszystko z nią w porządku :) . Liczę, że troszkę zwolni z tym "tyciem", żebym jakiegoś wielkiego klocka nie musiała wypychać.Od poprzedniej wizyty podwoiła swoją wagę :D Więc tłumaczę sobie, że to co przytyłam w ten miesiąc, to nie tylko ja ale i Hanutka :-p
Wszystkie wyniki poza hematokrytem i hemoglobiną w normie. Oczywiście mam żelazo sobie zażywać związku z tym, więc pewnie też będę musiała znaleźć swoje sposoby na zaparcia :)

No Kobitki, rosną maleństwa jak szalone :) Rojku skoro Twoje małe waży 680 a podwoiło wagę to moja dobija do kilograma chyba :/ Jedyne pocieszenie to to że to nie my tyjemy tylko one :D Też tak sobie mówię ;)
Zwolineczka cud miód Twój Bąbel :D

zwolineczka śliczne zdjęcia :) a na drugim to otwarte oczko?
rojku dobrze że wszystko ok :) i ładnie rośnie :)) ja jestem strasznie ciekawa ile to moje już waży, a nie wiem kiedy będzie usg, jutro mam wizytę ale na NFZ więc pewnie nie będzie robił.
Ciekawe kiedy pierwsza z nas powie że dzidzia ma już 1kg :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry