reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze :)
Sliczne bobaski :))

Ja tez juz po wizycie bylam 5.11 , byl to 13w2d
Dzidzia miala juz 7,1cm
Wszystkie badania dobrze, przeziernosc 1,0, jak to pani dr powiedziala wszystko IDEALNIE
Nagrala nam cale USG na plytke, takze mamy cudowny 16minutowy filmik :):):)
Powiedziala ze miedzy nogami nic nie widac, i (jak na razie) bedziemy mieli coreczke

Malutka byla strasznie ruchliwa, na poczatku nie chciala sie dobrze ulozyc aby wszystko pomierzyc, ale jakos sie udalo.. Widzielismy raczki, nozki, 5 paluszkow, nawet nam pomachala, kregoslup, zebra, zoladek, serduszko, wszyyystko superrr :):)
Nawet ssala kciuka, co widac z reszta na zdjeciach :):)

Nie moge sie juz doczekac nastepnej wizyty, a ta dopiero 3.12
3.jpg1.jpg5.jpg4.jpg2.jpg3a.jpg
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze tak samo szczesliwych chwil :)

reklama
Vi, już pisałam dlaczego. Miałam zabieg.
syncio w 29 tc chiał wyłazić i mi założyli, Persofena, ja miałam zdjęty dwa tyg przed terminem a urodziłam idealnie w 40 tc. A nie wiem, na czym chce zarabiać ten gin Twojej siostry. Pessar musiałam sobie zamówić i za niego zapłacić, za założenie nic nie płaciłam. Teraz będę mogła wykorzystać tamten pessar, założenie go to chwila moment, a wolę go nosić i nie bać się, że szyjka mi puści.
A mój gin, który prowadził poprzednią ciąże, mówił, że dzieci. które za wcześnie chciały wychodzić na świat, po zatrzymaniu ich w brzuchu potem się niespecjalnie spieszyły do zobaczenia mamusi ;)

dariaa, ale piękne zdjęcia, aż zazdroszczę :) już wiadomo, że dziewczynka? bo piszesz "mała"

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się że u Was OK !:-)
Ja też po wizycie ale bez USG więc na dobra sprawę z maluszkiem nie wiem co i jak bo nawet tętna nie słuchaliśmy zbadał mnie tylko i powiedział że OK.

Gorzej ze mną bo z cytologii wyszedł mi stan zapalny dostałam tabletki dowcipne Gynalgin ( może ktoś miał z nimi doczynienia) no i za 4 tyg następna wizyta.
Aha powinnam iść jeszcze na konsultacje stomatologiczną i do internisty.

Daria super foteczki !

Do góry