reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Dziewczyny melduje poslusznie, ze wrocilam od gina. Jest dobrze. Tzn. lepiej bo krwiak sie wchlonal czy tam znikł prawie caly. Zostało go trochę czyli kosmówka wyglada juz lepiej. Leki mam brac nadal oczywiście, glownie lezec ale moge juz chodzic po mieszkaniu. Maluch ma jakies 3 cm (bez nozek bo z girkami to nawet z 5), machal lapkami i noziami, serducho bije, nawet udawal ze ssie lapke. Wg usg 10 tydzien i 2 dni. Ulzylo mi dzisiaj chociaz nadal nie jest za dobrze ale jest lepiej. za 2 tygodnie do kontroli jesli nic sie dziac nie bedzie do tego czasu.

Laptop nam padł na śmierc, przy stacjonarnym siedziec za bardzo mi nie wolno wiec nie wiem kiedy znowu sie odezwe. Czytac forum moge w telefonie ale odpisywac jakos sie nie da nie wiem czemu.

Dziekuje za & - pomogly :-D

Marzena dzieki za dobre wiesci, dbaj o siebie, bedzie dobrze :)

Wszystkim Dziewczynom dziekuje za mile slowa komentarzy do naszej fotki :)
Rzeczywiscie jest slodka, bo tak wyrazniej widac Malenstwo :)

Jak znajde to pozwole sobie wkleic fotke z USG Aleksia, bo swietny gest raczka wykonal wtedy Aleks :D

Bubles śliczne maleństwo i jakie już duże
Marzenkacieszę się że wszystko w porządku i uważaj na was
Ja mam następne USG w czwartek już się nie mogę doczekać aby zobaczyć moje maleństwo. Pozdrawiam was wszystkie!!!

Marzena mowilam, ze bedzie dobrze, jak juz krwiaczek sie wchlania to bedzie tylko lepiej, teraz mozesz sie juz uspokoic, wyluziowaci byc dobrej mysli

Bubbles, śliczny maluch, te łapki są rozczulające, stópki i liczenie paluszków- mnie to strasznie rozczuliło na usg.Dopiero wtedy dotarło do mnie, że jednak "coś " tam żyje , że to mały człowiek a nie kulka komórek.

Marzenko, teraz już będzie tylko dobrze, odpoczywaj i dbaj o siebie(czyli nie myśl pesymistycznie)

reklama
Same dobre wieści, dziewczyny oby tak dalej.
Oby każda z nas miała równie dobre wiadomości po USG genetycznym a w maju opowiemy sobie jak było na porodówce ;-) I ani dnia wcześniej!

Do góry