reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

hejka!
Odebrałam wyniki bety - 30.136,5
wg norm to mniej więcej 6 tydzień, więc powiedzmy, że się zgadza, bo wg OM leci mi 7. Spróbuję z Maćkiem zrobić betę2 w czwartek, choć wynik i tak będę miała wieczorkiem, a wcześniej powinnam zaliczyć gina.

Super super będzie dobrze zobaczysz. A co do badania w czwartek to poproś kogoś może akurat będzie mógł pójść z Tobą! :))

reklama
Wróciłam od gina i macica 6 tygodniowa wszystko ok i mam we wtorek mieć usg i wtedy dostane karte ciąży i skierowania na badania:)))

U mnie też OK :tak: Lekarz zbadał ciąża jest tylko nie widziałam jeszcze dzidzi :-(
Pierwsze USG dopiero w środę znów cały tydzień trzeba czekać ;-)
dostałam też skierowanie na badania morfologia mocz WR i cukier

poziomki- fajnie że wszystko dobrze :tak:

Dziewczyny - cieszę się, że u Was wszystko dobrze i troszkę zazdroszczę, że jesteście już po/w trakcie badań. Moja doktórka jutro wraca z urlopu, więc będę próbowała się zarejestrować, bo o wizycie z pewnością nie ma nawet co marzyć, gdyż przychodnia przez 3 tygodnie była zamknięta i na pewno będzie aż "czarno" od kobitek...
no i muszę jakoś potajemnie w pracy dzwonić, chyba z kibelka haha,żeby nikt nie podsłuchał ;)

Dziś męczy mnie zgaga, bleeee

reklama
Ech, Poziomki, próbowałam zrobić, ale jakoś wg mnie źle pokazuje. Poczekam więc na wizyte u gina i zobaczę, czy sama dobrze wyliczyłam termin porodu. Wtedy zrobię suwaczek ;)

Do góry