reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Ewcia gratuluję super wieśći
Ypra gratuluję synusia
Mila w końcu córeczka się ujawniła, mała wstydziucha;-)
Matusia no to musisz jeszcze troszkę poczekać:-)

ja mam dzis wizytę na 18 :) i musze podjąć decyzję, czy rezygnuję z dotychczasowej ginekolożki, czy nie... zawiodzi mnie za każdym razem kiedy mam problem, nigdy nie odbiera telefonów, kontaktuje się ewentualnie smsowo, ale kurcze- przyzwyczaiłam sie do niej ;/ babka, do której idę dziś, telefony odbiera zawsze , jak nie, to oddzwania, do tego przyjmuje w szpitalu, w którym mam zamiar rodzić. minus polega na tym, że miała kiepskie usg... podobno kupiła nowe, przekonam się dzisiaj... Mam jeszcze do was pytanko apropo szpitala, ale to juz w temacie "szpitale" :)

Ja juz po wizycie;) z malutka wszystko dobrze, szyjka prawidlowo. Wazy juz 1240g i jej glowka znajduje sie na samym pepku dlatego czasem mnie boli i chodze zgieta w pol:p zolza mala z banki mi daje;) no i termin wg usg na 29.04

reklama
Bra- kurczę z tego co piszesz większość wskazuje na to aby jednak zmienić ginkę ale to tak naprawdę Twoja decyzja bo Ty masz cały pogląd na sytuację ja Ci życzę tylko abyś była zadowolona :tak:
karolqa- wow duża córcia super super :tak:

Do góry