reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
ypra troszkę za blisko zdjęcia aparat słyszałaś bo zamazane , ale jak nie powiększyłam to widziałam lepiej..
śliczne rączki.. no mały nie chciał pokazać twarzy hehe

Matusia szkoda że nadal nie wiesz co nosisz pod serduszkiem..
ale masz okazję iść na 3d:tak: obyś dowiedziąła si w najbliższym czasie:tak:

ewcia cieszę się, ze wszystko jest ok;) trzymam kciuki do końca;)
Ypra gratuluje udanej wizyty i pięknie zdjecia, a jakie długie paluszki ma Synek:)
mila Gratuluję córeczki i udanej wizyty:)
Matusia Tobie tez gratuluję, ale masz uparciuszka w brzuszku hihi:)

Dzięki Kobitki:-)
Karolqa przekupiłam ją czekoladą i powiedziałam że jak się nie ujawni to będzie mieć np.różowe ciuszki jeśli jest chłopcem,albo będzie śmigać w chłopięcych jeśli dziewczynka heheh :-D wkońcu się posłuchała :-D
Mam nadzieję,że już do końca wszystkie majowe mamusie będziemy słyszały same dobre wieści :tak:

Ostatnia edycja:
Ewcia- super że u Was takie dobre wieści :tak:
milla- Gratuluję zdrowej dziewuszki :tak:
Matusia - ważne że wsio dobrze a płeć ...:rofl2:jeszcze ją poznasz ;-):tak:
ypra- fakt troszkę słabiutkie zdjęcia ale to nie ważne , Gratulacje :)

my widzimy ypry zdjęcia zamazane ale ona widzi je całkiem normalnie , bo w realu są napewno wyraźne.. także to nie ważne że troszkę się zamazały:tak: ważne że dzidziuś zdrowy

milla - gratuluję córeczki :-)

styna - dzięki za córę, ale u nas na 100 % syn, może nast. razem się uda;-)

Wklejam zdjęcia naszego nieśmiałego malucha, mam nadzieje, że się uda bo 1-szy raz to robię :zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 324325Zobacz załącznik 324326Zobacz załącznik 324327

Upps wybacz za dużo wpisów miałam do nadrobienia i na końcu mi się wszystko pomieszało:zawstydzona/y: to wasza wina za dużo piszecie i ja nie nadążam:-) No ale w takim razie gratuluję synka i jaki wstydniś buźkę zasłania.

Gratuluję wizyt i dobrych wieści.

Ewcia nic tak nie cieszy jak dobre wiadomości w problematycznych sprawach! Tak się cieszę, że możecie tyci odetchnąć! Oby tak dalej!!!

reklama
Do góry