reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Majowa Mamusiu gratuluję, maluszka łatwiej będzie urodzić a potem i tak nadrobi ;-)
Mandrzejczuk gratulacje :-)

Salsera
piękne zdjęcia, świetna pamiątka na przyszłość :-)

reklama
Kamcia - to krótkie filmiki, może minutowe, mam 4 takie nagrane. Samo badanie trwało pół godziny, ale głównie były to pomiary w 2d.

aha ja myślałam że jakieś długie:szok::-D
ja mam w jednym ciągu , ale to wygląda tak ze z 15 imn sa same badania najpierw na 2d a reszta z 15-20 min to 3d
zresztą jak sobie pomyśleć to dobrze lekarze tak robią że z tymi pomiarami od razu bo nagrywqać przez 30 min samą twarzyczkę to trochę za długo , choć mój to i nóżek szukał , i płci na 3d :tak:

Macie rację, że to świetna pamiątka. Zdecydowałam się na 3D, bo mój lekarz cały czas nie widzi płci mojego dzieciątka, a mam nadzieję, że na 3D inny lekarz dojrzy.

Macie rację, że to świetna pamiątka. Zdecydowałam się na 3D, bo mój lekarz cały czas nie widzi płci mojego dzieciątka, a mam nadzieję, że na 3D inny lekarz dojrzy.

a wiesz co , mój gin jak poprosiłam zeby na 3d sprawdził to właśnie na 3d nie widział bo mówił że płeć na 3d to ciężko znalkeźć jak dziecko jeszcze małe..
i prawda , raz w kilka sekund się udało że pokazała dupkę
powiedział że później jakbym przyszła za kilka tygodni to dziecko większe i mniej ruchliwe i bardziej widać w 3d

a na 2d czyli tym zwykłym pokazywał i sprawdzał kilka razy;-)
ale na 3d jest bardziej zarysowane i stąd ta pewność 100% że to np chłopiec albo dziewczynka:tak:
a na 2 d to takie mało widoczne...

reklama
majowa mamusia, mandrzejczuk gratuluje dobrych wieści:)
salsera ale masz słodkiego maluszka, jakie minki ładne robił:)

co do 3D to lekarz mówił,że głównie jest do ogladania buźki i profilu ugólnie maluszka, bo najlepiej widać płeć w normalnym widoku, z dołu:D

Do góry