reklama
jolkaa1989
Fanka BB :)
Salsera śliczny ten Twój synek
mandrzejczuk
sliczny bobasek, a nosek faktycznie zadarty ale jaki slodki ;-)
Matusia - byłam u pani dr Połczyńskiej która przyjmuje w gabinetach Medicus na ul. 3 Maja.
Gabinety Medyczne Medicus - Poznań, 3-Go Maja 47 - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Polecam
Gabinety Medyczne Medicus - Poznań, 3-Go Maja 47 - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Polecam
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia - to krótkie filmiki, może minutowe, mam 4 takie nagrane. Samo badanie trwało pół godziny, ale głównie były to pomiary w 2d.
aha ja myślałam że jakieś długie
ja mam w jednym ciągu , ale to wygląda tak ze z 15 imn sa same badania najpierw na 2d a reszta z 15-20 min to 3d
zresztą jak sobie pomyśleć to dobrze lekarze tak robią że z tymi pomiarami od razu bo nagrywqać przez 30 min samą twarzyczkę to trochę za długo , choć mój to i nóżek szukał , i płci na 3d
Matusia
Macie rację, że to świetna pamiątka. Zdecydowałam się na 3D, bo mój lekarz cały czas nie widzi płci mojego dzieciątka, a mam nadzieję, że na 3D inny lekarz dojrzy.
karolq8
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Majowa mamo synek pewnie nadrobi waga
Salsera sliczny synek
Mandrzejczuk fajnie ze wszytsko ok
Majowa mamo synek pewnie nadrobi waga
Salsera sliczny synek
Mandrzejczuk fajnie ze wszytsko ok
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Macie rację, że to świetna pamiątka. Zdecydowałam się na 3D, bo mój lekarz cały czas nie widzi płci mojego dzieciątka, a mam nadzieję, że na 3D inny lekarz dojrzy.
a wiesz co , mój gin jak poprosiłam zeby na 3d sprawdził to właśnie na 3d nie widział bo mówił że płeć na 3d to ciężko znalkeźć jak dziecko jeszcze małe..
i prawda , raz w kilka sekund się udało że pokazała dupkę
powiedział że później jakbym przyszła za kilka tygodni to dziecko większe i mniej ruchliwe i bardziej widać w 3d
a na 2d czyli tym zwykłym pokazywał i sprawdzał kilka razy;-)
ale na 3d jest bardziej zarysowane i stąd ta pewność 100% że to np chłopiec albo dziewczynka
a na 2 d to takie mało widoczne...
reklama
majowa mamusia, mandrzejczuk gratuluje dobrych wieści
salsera ale masz słodkiego maluszka, jakie minki ładne robił
co do 3D to lekarz mówił,że głównie jest do ogladania buźki i profilu ugólnie maluszka, bo najlepiej widać płeć w normalnym widoku, z dołu
salsera ale masz słodkiego maluszka, jakie minki ładne robił
co do 3D to lekarz mówił,że głównie jest do ogladania buźki i profilu ugólnie maluszka, bo najlepiej widać płeć w normalnym widoku, z dołu