reklama
Julisia
Fanka BB :)
Hope oby tak dalej, dbaj o siebie i odpoczywaj a zostanie tak do maja
marzena jak nie jest najlepsze jest śliczne!
ViKamciaG uparty ten twój mąż świetnie że wszystko jest w porządku
aaniaap gratuluję córeczki i mam nadzieję że z wynikami nie jest tak źle bo brzmi fatalnie, sprawdź koniecznie
mloda_i_piekna to odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj :-) tak od razu na zapas bo po porodzie nie będziesz miała kiedy ;-)
bra piękne zdjęcie
marzena jak nie jest najlepsze jest śliczne!
ViKamciaG uparty ten twój mąż świetnie że wszystko jest w porządku
aaniaap gratuluję córeczki i mam nadzieję że z wynikami nie jest tak źle bo brzmi fatalnie, sprawdź koniecznie
mloda_i_piekna to odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj :-) tak od razu na zapas bo po porodzie nie będziesz miała kiedy ;-)
bra piękne zdjęcie
gag
Fanka BB :)
marzena....śliczna pyzata buźka :-)
kamcia.....gratuluje udanej wizyty! Razem z Twoim męzem macie dar do produkcji sporych kobitek ;-) aaaa...koniecznie zapytaj gin o co chodzi z tymi swędzącymi nogami - moja przyjaciólka tak miała i to było cos od wątroby...:-(lepiej tego nie bagatelizuj!
hope,aniaap, futrzaczek....gratuluje udanych wizyt!
młoda i piękna - Ty sie nic nie martw.....masz to forum, masz nas - czas w łózeczku szybko zleci :-)
bra....piękna córa!
kamcia.....gratuluje udanej wizyty! Razem z Twoim męzem macie dar do produkcji sporych kobitek ;-) aaaa...koniecznie zapytaj gin o co chodzi z tymi swędzącymi nogami - moja przyjaciólka tak miała i to było cos od wątroby...:-(lepiej tego nie bagatelizuj!
hope,aniaap, futrzaczek....gratuluje udanych wizyt!
młoda i piękna - Ty sie nic nie martw.....masz to forum, masz nas - czas w łózeczku szybko zleci :-)
bra....piękna córa!
Kamcia i aniap gratuluje córeczek. Bedą piękne panny dla naszych chłopaków:-)
Kamcia duży ten Twoj dzieciaczek, nie miałam pojęcia,że juz takie duże są.Aż musiałam sobie zrobić kanapeczki, żeby podkarmić mojego.
bra, niesamowite jest to zdjęcia, jakie wyraźne!
aż nie mogę się doczekać aż ujrzę swojego maluszka(namówię tatusia to pójdziemy niedługo).
młoda i piękna, odpoczywaj sobie , za pare miesięcy będziesz miło wspominać ten przymusowy odpoczynek.
Kamcia duży ten Twoj dzieciaczek, nie miałam pojęcia,że juz takie duże są.Aż musiałam sobie zrobić kanapeczki, żeby podkarmić mojego.
bra, niesamowite jest to zdjęcia, jakie wyraźne!
aż nie mogę się doczekać aż ujrzę swojego maluszka(namówię tatusia to pójdziemy niedługo).
młoda i piękna, odpoczywaj sobie , za pare miesięcy będziesz miło wspominać ten przymusowy odpoczynek.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Jestem
piękny duży zdrowy chłopak:-)
waga - 691 gr cała tzw morfologia płodu wyszła prawidłowo wszystko jest i na swoim miejscu :-)
z wymiarów z USG mniejszy termin na 14 maja a wg OM na 4
Filmik mam boski taka mała kochana mordka i na dodatek akrobata zdjęcia też super ale nie mam skanera póki co więc musicie się uzbroić w cierpliwość
marzenka - cieszę się że wszystko u Ciebie dobrze :-)
faktycznie pominęłam
ale cieszę się że wszystko u was ok
aniaap ciesze się że bezie córeczka.. z tą krwią to nie mam pojęcia....
bra sliczne zdjecie
młoda dużo odpoczynku teraz bedzie najbardziej wskazane dla Ciebie
8
86ania86
Gość
ypra wlasnie nie bylam dzis bo przychodnia zamkneta, jutro znowu musze wstawac
dzieki,ze pamietalas
dzieki,ze pamietalas
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a tu kilka zdjęć mojej małej kruszynki trochę niewyraźne ale oglądaliśmy na kinie i robiłam zdjęcia z tv telefonem , bo aparat w naprawie jak już pisałam..
alei tak ślicznie pięknie widac moją małą złotą kruszynke ..
kilka ujęć buźki , normalnie i jak sie uśmiecha i z rączką , skrzyżowane nóżki , no a na biało-czarnych twarz i rozkraczone nóżki a to "serduszko" w środku to nic innego jak wargi sromowe małej.. hehe
a D mówi ze i tak się chłopak urodzi uparciuch , no ale przyznał ze widzi cipuszkę
aha i chciałam dodać że teraz mam o wiele lepsze ujęcia niż z Vi bo bardziej widać buziuńkę , i wogóle jakoś lepiej to gin zrobił niż ta ginka w irlandii... jestem bardziej zadowolona
alei tak ślicznie pięknie widac moją małą złotą kruszynke ..
kilka ujęć buźki , normalnie i jak sie uśmiecha i z rączką , skrzyżowane nóżki , no a na biało-czarnych twarz i rozkraczone nóżki a to "serduszko" w środku to nic innego jak wargi sromowe małej.. hehe
a D mówi ze i tak się chłopak urodzi uparciuch , no ale przyznał ze widzi cipuszkę
aha i chciałam dodać że teraz mam o wiele lepsze ujęcia niż z Vi bo bardziej widać buziuńkę , i wogóle jakoś lepiej to gin zrobił niż ta ginka w irlandii... jestem bardziej zadowolona
reklama
8
86ania86
Gość
Kamcia jakie sliczne sloneczko wszystko dobrze widac sliczna córeczka