reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Hmm, u mnie rzekomo pani doktor była pewna, że dziewczynka, nawet dociekałam, czy aby na pewno i wtedy powiedziała, że mam spojrzeć między nóżki - a ja nawet nóżek tam nie mogłam dojrzeć haha...ale to była specjalistyczna przychodnia przyszpitalna, więc myślę, że za często się nie mylą...
na 100% okaże się po porodzie, ale już mówię do Zosi po imieniu...
pościel, wózek itp. kupimy pewnie uniwersalną, bo to dopiero nasze pierworodne ;)

reklama
Hmm, u mnie rzekomo pani doktor była pewna, że dziewczynka, nawet dociekałam, czy aby na pewno i wtedy powiedziała, że mam spojrzeć między nóżki - a ja nawet nóżek tam nie mogłam dojrzeć haha...ale to była specjalistyczna przychodnia przyszpitalna, więc myślę, że za często się nie mylą...
na 100% okaże się po porodzie, ale już mówię do Zosi po imieniu...
pościel, wózek itp. kupimy pewnie uniwersalną, bo to dopiero nasze pierworodne ;)

lepi ja się modlę, aby moja córcia nie stała sie chłopcem, bo mój mąż szaleje na punkcie wszystkiego co różowe, czego efektem jest zakup 6 par śpioszków jak nie różowych to z różowymi kwiatuszkami, obwódkami,paseczkami albo kropeczkami ;))) A jak mu powiesz" czy może jednak kupić unisex" to odpowie, że ON jest pewien, że to córeczka i bez kolejnego potwierdzania i koniec dyskusji ;)))) Oh a do wizyty jeszcze tydzień... nie tylko nie mogę się doczekać jak zobaczę brzdąca i dowiem się, czy wsyztsko ok ale dochodzi mi jeszcze troska o budżet domowy, bo jak by przyszło do wymiany tych ciuszków na nowe to.... uffff

Majowa Mamusia, wisienka i madzik gratuluję udanych wizyt, cieszę się, że z maluszkami wszystko ok.

My wizytę mamy w piątek o 18.50 ale w Łodzi więc się pewnie odezwę na następny dzień bo może zostaniemy na noc, zobaczymy. W każdym razie już nie mogę się doczekać.

Alek trzymam kciuki..

lepi my nawet jak wiedzieliśmy z ebedzi edziweczynka to kupowaliśmy uniwersalne rzeczy (z takich jak posciele, łóżeczko czy coś)z myśla o 2 dziecku:-p

CZESC GRATULUJE UDANYCH WIZYT I TAK RADOSNYCH WIESCI:-)
JA JESZCZE NIE WIEM KTO U MNIE ZAGOSCIL W BRZUSZKU ALE WIZYTE MAM TERAZ W PIATEK RANO O 9:30 I MAM NADZIEJE ZE SIE DOWIEMY JUZ ODLICZAM DNI. WSZYSCY OBSTAWIAJA CHLOPCA ZOBACZYMY CZY DOBRZE;-)WLASNIE ZJADLAM OBIADEK I MOJ SZKRABIK CHYBA SIE ZBUDZIL BO CZUJE ZE FIKA I TO DOSC PORZADNIE DAJE ZNAC O SOBIE PRZEZ OSTATNIE DNI. POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE

A ja mam wizytę 10 :-), i tez się nie mogę doczekać. A czy są jeszcze jakieś mamusie które nie wiedzą kto mieszka w ich brzuszku??? I ciekawe jak nasze statystki, chyba mamy więcej chłopaczków:-), ale może się mylę.

No ja jeszcze nie wiem czy będzie synek czy córeczka. 13 mam dopiero USG i wtedy się dowiem :p

reklama
Fajniutko że wizyty udane :-)
Ja dzisiaj też byłam u ginka.
Wyniki super szyjka i macica też a serduszko wali jak szalone :tak: moje kochane maleństwo :-D
Dostałam skierowanie na kolejna morfologię mocz i tą okropną krzywą ( glukozę ) mam się zgłosić za 4 tyg a do tego czasu pójdziemy jeszcze na 3D :tak:

Do góry