reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

marzena, Majowa Mamusia, wisienka i madzik - gratuluje Kochane i bardzo sie ciesze z dobrych wiesci!

rzeczywiscie chlopaczki chyba kroluja (przynajmniej narazie, hehe)
marzenka no ciesze sie razem z Toba, bo wiem, ze pragneliscie pisiorka malego, ale tych zawirowan z plcia to nie zazdraszczam :)

a ja umowilam sie na sobote do polskiej przychodni i czekam z utesknieniem zeby zobaczyc naszego chlopczyka :)

reklama
Uff nadrobiłam ... :-)

Dziewczyny wszystkim Wam gratuluje udanych wizyt i poznania plci !!!! :-):-)
Tyle wam psikusow dzieciaczki robia ze az sama sie zaczynam zastanawiac czy aby napewno dziewusia bedzie
Ale jutro juz wizyta o 14:00 , nie moge sie doczekac !!!!!! :-D Trzymajcie kciuki bo troche mialam stresow w tym miesiacu..

jaipur ja tez mam urodziny 21 maja !! :-D Tez myslalam o tym jak dzidzia zrobi mi prezent i przyjdzie na swiat w ten dzien, ale termin na 11 wiec chyba raczej to sie nie uda

daria
a czemu nie??
ja miałam termin na 13 a urodziłam 24:-p
oczywiście do tego miałam przesunięty do przodu jeszcze i móili że już 3 listopada urodze..
się nastawiłam czekałam.. i wyszło że prawie cały miesiąc czekałam:-D

No to rzeczywiscie troche poczekalas :) Juz sobie wyobrazam to wyczekiwanie, wtedy to pewno sie czas dluzy...
Jakby mi dzidziolek zrobil prezent i urodzil sie 21go to bysmy mieli dwie huczne imprezki, 18tke i 40tke razem :-D

reklama
Gratuluje udanych wizyt i odkrycia płci maluszków :-) Ja ide we wtorek 11.01. I to będzie nasz 23 tydzień. Ale to zleciało.

Do góry