reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
ewcia to że tak się stało nie znaczy że gdybyś zaszłaza rok to nie stało by się inaczej!! Może mu stara nie dała i miał zły humor.
Teraz najważniejsze jest donosić ciąże i niech chamek na tym się skupi.

alex &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiecie co miałam dzisiaj wizytę i wyszłam wściekła zapisałam się do poradni K na NFZ niestety grudzień wykończył mnie finansowo wiec mówię pójde , a tam wszystko ładnie pięknie tylko z USG dupa bo mówi do mnie że robią we wtorki noś ku.... gdybym wiedziała to bym wczoraj poszła a tak mam żyć w niepewności co mam w brzuszku do 18 stycznia , zbadała dzidzi serducho jak stuka pytała sie o ruchy i zrobiła mały wywiad i wsio :wściekła/y: a i dała na badania skierowania z krwi i glukoze

skąd ja to znam, byłam na początku ciąży też na NFZ, i pytam o USG a on do mnie że zajęte usg przez lekarza ogólnego, robią usg nerek , brzucha itp. byłam wściekła, na następny dzień poszłam prywatnie bo miałam mieć usg genetyczne. a on takie teksty.

oj biedna Ilonka..:-(
rachja.. co by ci zależało żeby iśc wczoraj i jeszcze miec usg;-)
będziesz musiała poczekać , niestety , ale to ju niedługo więc dasz radę:-)

ciekawe co z alex... wie któraś na którą miała wizyt ę??

dam dam rade czas szybko leci szczególnie teraz gdy swięta miedzy świętami a później z górki ważne że dzidzia daje mi znać że jest aktywna :)
a wogole dziś dzionek piękny posiedziałam od 11 do 18 u rodziców i mineło mi mój na służbie także rano wraca dopiero.

reklama
Dziewczyny już jestem. Przepraszam, że tak długo trzymałam Was w niepewności ale byliśmy z M. jeszcze na zakupach świątecznych. A więc WSZYSTKO Z SYNKIEM JEST DOBRZE, MALUSZEK MA WODY, NERECZKI I PĘCHERZ-hUuuuuuuuuuuuurA JEST ZDROWIUTEŃKI. Boże jesteśmy tacy szczęśliwi, piekny prezent na Gwiazdkę lepszego nie mogłam sobie wymarzyć. Tak sie strasznie rano denerwowałam, że cała sie trzęsłam ze strachu, nawet u lekarza miałam takie tętno i cienienie ze strachu, że szok. Ale całe szczęście maluszek jest zdrowy, i pięknie sobie kręcił główką. Nawet nie wyobrażacie sobie jaki to był piękny widok, płakaliśmy jak małe dzieci podczas usg, że szczęścia. Łożysko mam na scianie przedniej i tez dlatego tak rzadko i słabo czuje jeszcze ruchy. Jestem taka szczęśliwsza, że nawet nie pamiętam kiedy taka byłam.
A oto nasz Synek.
Synek1.jpg
Synek.jpg

Do góry