reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Witajcie!
Dawno nie zaglądałam na forum, a tu tyle ciekawych wieści. Gratuluję wszystkich syneczków i córeczek. Zazdroszczę Wam, że juz wiecie, bo u mnie nie ma jeszcze żadnych sugestii, ale na wizytę i USG idę 23 grudnia więc może maleństwo zrobi nam świąteczny prezent i zdradzi swoją płeć. Pozdrowionka dla wszystkich majóweczek :)

16- go byliśmy w tej klinice, niestety potwierdzili ubytek w mięśniu na 2,5 cm...:-(
jeżeli mięsień puści całkowicie ciąża musi zostać zakończona...:-(
jakiekolwiek dolegliwości typu kłucie, bóle brzucha, ciemniejszy mocz od razu mam jechać do najbliższego szpitala konsultować i bez żadnego ALE mają mnie przyjąć...

Kolejna konsultacja w klinice 12 stycznia...

jedyne o czym teraz marzę, to wytrwać chociaż do 30 tc...
dobrze by było do 36, ale lekarz powiedział, że po 30 jest już bezpieczniej dla Dzieciaczka i dobrze by było gdybym rodziła właśnie po 30... nie wiadomo czy mięsień wytrzyma do 30... może wytrzymać, ale nie musi...

staram się wierzyć, że będzie dobrze i mieć nadzieję, ale dołki łapią... :(
choć kopniaki Krzysia wszystko wynagradzają...

Pozdrawiam

ewcia trzymam kciuki i wierze,że będzie dobrze. Kochana trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie Krzysiu na pewno wytrzyma w brzuszku. Buziol :*

Oj Ewcia współczuję komplikacji i nerwów. Ale wierzę, że będzie dobrze. Musi być. Do 30 już niedaleko. Musisz wierzyć, że nic złego się nie stanie. Uważaj na siebie i malucha. Oby do przodu!

reklama
16- go byliśmy w tej klinice, niestety potwierdzili ubytek w mięśniu na 2,5 cm...:-(
jeżeli mięsień puści całkowicie ciąża musi zostać zakończona...:-(
jakiekolwiek dolegliwości typu kłucie, bóle brzucha, ciemniejszy mocz od razu mam jechać do najbliższego szpitala konsultować i bez żadnego ALE mają mnie przyjąć...

Kolejna konsultacja w klinice 12 stycznia...

jedyne o czym teraz marzę, to wytrwać chociaż do 30 tc...
dobrze by było do 36, ale lekarz powiedział, że po 30 jest już bezpieczniej dla Dzieciaczka i dobrze by było gdybym rodziła właśnie po 30... nie wiadomo czy mięsień wytrzyma do 30... może wytrzymać, ale nie musi...

staram się wierzyć, że będzie dobrze i mieć nadzieję, ale dołki łapią... :(
choć kopniaki Krzysia wszystko wynagradzają...

Pozdrawiam
Ewcia , mam nadzieję że wytrzymacie z Krzysiem chociaż do tego 30 tyg , ty się musisz teraz bardzo oszczędzać...
mam nadzieję że wszsytsko będzie dobrze i trzymam kcukaski &&&&& za Ciebie i Krzysia
buziaczki kochana :* nie martw się ... zobaczysz że bedzie dobrze:tak:

Do góry