reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
hehe jaipur można można naqjwyżej później bedziecie mi jeszcze raz chłopca gratulować:-p:-D

druga wizyta gdzieś w połowie stycznia to na 3 d pójdziemy od razu:tak: w grudniu już nie bo nie widze takie potrzeby, ja czułam od początku córkę, ale może i D ma rację skoro on taki uparty:eek::laugh2:
dziękuję wam wszystkim:tak:
a wstydliwa była mała (chyba już mogę tak pisać);-) że nawet nie chciała nóg rozłozyć na pokaz:-D

vikamcia, poziomki gratuluję pięknej płci :tak: Ja też nie mogę doczekać się usg połówkowego,ale wizytę mam 28 grudnia i dopiero chyba po tej wizycie ustali mi termin usg połówkowego. Powiem wam że maleństwo kopie że aż sama jestem w szoku :-) bardzo energiczna dzidzia

Kamcia ciesze sie, ze wszystko dobrze u Was i ze jestes zadowolona z ginki i z wizyty :) gratuluje serdecznie Coreczki, a jak sie cos zmieni to bedziemy gratulowac znowu :)

Ja mam jutro USG przed poludniem i chyba nie zasne dzisiaj z emocji ;) jak wroce to opisze jak bylo :) uch!

reklama
Do góry