reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Niuninia20 gratuluję :-)

Ja dopiero miedzy 28.05 - 04.06 bede w PL, jutro bede dzwonic aby umówić sie juz na konkretną wizytę, Bardzo Bardzo chciałabym już się dowiedziec co tam rośnie... doczekać sie nie mogę...

Widzę, że pierwsza dziewczynka się ujawniła :) gratulacje :D Ja może jutro dołączę do osób zaznajomionych z płcią malucha, trzymać kciuki od 10:20 :)

Kciuki zaciśnięte bardzo mocno.

Niunia gratuluje super USG i oczywiście małej Damy.

Ja USG dopiero 30.05 czyli jeszcze dwa tygodnie ale zwykłe mam nadzieje że mimo to pokaże dzidzia co ma między nóżkami powodzenia i miłego, choć przynajmniej u mnie pochmurnego, dnia

Ja idę w srodę do lekarza na 17.00, ale mysle, ze jeszcze o płci nic nie bedzie mówił. Pewnie poczeka do połówkowego. Swoja drogą to dopiero co się dowiedziałam o ciaży a tu juz na połówkowe bede się umawiać. Jak ten czas leci:-)
Cieszę sie bardzo, bo pierwszy raz miałam isć sama na wizytę, ale mój mąż załatwił sobie zastepstwo na popołudnie i bedzie ze mną:-)

Ktoś jeszcze ma w srodę wizytę?

margana w 16tc moze byc widac juz plec... jesli bedzie ja widac gin na pewno ci powie :) u mnie w 14tc jeszcze nie bylo widac, sam mi o tym powiedzial. Ale widze ze niektore mamy juz znaja plec dzidziusia.

Również w środę mam wizytę, nie mogę się już doczekać. Na następną mam zabrać córkę ona czeka chyba bardziej niż ja. Pierwszą płytkę to oglądała chyba z 8 razy.

Alma za Ciebie też będę kciuki trzymać;)
Za wszystkie bede trzymac kciuki.

kurcze klawiatura mi sie psuje bo nie moge literek z ogonkami pisac... ;((

reklama
Widze ze jest nas wiecej mam z wizyta srodowa :-D Ja takze mam juz jutro wizyte o 11:10 :-) Ja sie juz zaczynam denerwowac jestem w 14tc a dopiero bede miec swoje pierwsze i bardzo oczekiwane USG i tak strasznie sie boje co tam jutro zobacze albo uslysze.....
Za dziewczyny ktore jutro tez ida na wizyte alma i Margana trzymam mocno kciuki :-D &&&&&&&&& :-D

Do góry