reklama
Widzę, że pierwsza dziewczynka się ujawniła gratulacje Ja może jutro dołączę do osób zaznajomionych z płcią malucha, trzymać kciuki od 10:20
Trzymam kciuki Powodzenia, żeby dzidzia zechciała się ustawić odpowiednio
Widzę, że pierwsza dziewczynka się ujawniła gratulacje Ja może jutro dołączę do osób zaznajomionych z płcią malucha, trzymać kciuki od 10:20
Kciuki zaciśnięte bardzo mocno.
Niunia gratuluje super USG i oczywiście małej Damy.
Ja USG dopiero 30.05 czyli jeszcze dwa tygodnie ale zwykłe mam nadzieje że mimo to pokaże dzidzia co ma między nóżkami powodzenia i miłego, choć przynajmniej u mnie pochmurnego, dnia
Margana
Fanka BB :)
Ja idę w srodę do lekarza na 17.00, ale mysle, ze jeszcze o płci nic nie bedzie mówił. Pewnie poczeka do połówkowego. Swoja drogą to dopiero co się dowiedziałam o ciaży a tu juz na połówkowe bede się umawiać. Jak ten czas leci:-)
Cieszę sie bardzo, bo pierwszy raz miałam isć sama na wizytę, ale mój mąż załatwił sobie zastepstwo na popołudnie i bedzie ze mną:-)
Ktoś jeszcze ma w srodę wizytę?
Cieszę sie bardzo, bo pierwszy raz miałam isć sama na wizytę, ale mój mąż załatwił sobie zastepstwo na popołudnie i bedzie ze mną:-)
Ktoś jeszcze ma w srodę wizytę?
Niuniunia20
Margana nio to trzymamy kciuki za Twoją wizytę
Niuniunia20
Alma za Ciebie też będę kciuki trzymać
Za wszystkie bede trzymac kciuki.
kurcze klawiatura mi sie psuje bo nie moge literek z ogonkami pisac... ;((
Za wszystkie bede trzymac kciuki.
kurcze klawiatura mi sie psuje bo nie moge literek z ogonkami pisac... ;((
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Widze ze jest nas wiecej mam z wizyta srodowa Ja takze mam juz jutro wizyte o 11:10 :-) Ja sie juz zaczynam denerwowac jestem w 14tc a dopiero bede miec swoje pierwsze i bardzo oczekiwane USG i tak strasznie sie boje co tam jutro zobacze albo uslysze.....
Za dziewczyny ktore jutro tez ida na wizyte alma i Margana trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&
Za dziewczyny ktore jutro tez ida na wizyte alma i Margana trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&