reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ja dzisiaj byłam na ktg. Córcia oczywiscie przez wiekszość czasu szalała, ale jak tylko połozna wchodziła to udawała, ze spi ;-)
Jest tak: czynnosci skurczowej brak, jest natomiast gotowosć skurczowa. Czyli jakis poteżnych skurczów nie było, ale były takie nieduże dość często. Na razie zostajemy przy 4 tabletkach Fenoterolu, a 3 dni przed następna wizytą mam zmniejszyć znowu do 3 i zobaczymy.

A po tym ktg ciągle mi się brzuszek napina. Pobudziło go czy co;-)

reklama
Oto buźiak naszego małego serduszka

Bedąc na USG akurat przeszkodziliśmy jej w jedzeniu ;-) Łykała sobie coś tam, i paluchy do buzi pchała ;-)
Mała rośnie zdrowo, ułożona już główką do dołu. Waży 2182g. Jak pani doktor uznała , ma zadarty nosek :-)
Na wtorek mam umówioną wizytę na USG 3D więc dorzucę fotkę :)

Margana super wiesci,najwazniejsze ze nie masz jakis mocniejszych skurczy a teraz odpoczywaj i czekaj spokojnie na swoj dzien bo u Ciebie to juz niedlugo :-)
Justynaz super wiesci,ciesze sie ze wizyta sie udala no i jak slicznie wyglada Twoja dziecina :-)

Justynaz świetny profil..:-)na usg 3d jak dobrze się pokaże super będzie buźkę widać...:-)My tez robiliśmy fajnie było widać tylko mała raczki obie ssała i nie chciała ich odciągnąć od buźki ale z profila i kawałek z przodu ją widzieliśmy...:-)

Margana najważniejsze, że Mała jest coraz większa i jest z nią wszystko w porządku, dasz radę wytrzymać jeszcze trochę!
Justynaz piękny portret córeczki, mój łobuz ani razu nie pokazał twarzyczki :-(

Ja na 5.10 mam usg i konsultacje endokrynologiczną przed CC. Mam nadzieję, że mały zdecyduje się w końcu obrócić.

reklama
Do góry