reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Dziewczyny jutro mam wizytę, poprosze o kciukasy! Coś się dzisiaj kiepsko czuję. Poszliśmy do sklepu i ledwo doszłam do auta tak mnie wszystko bolała i brzuszek znowu był dziwnie napiety:baffled:

Margana trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
Ja dzis tez mam kiepski dzien, na krok z domu nie wyszlam a plecy tak mnie bola ze juz nie wiem jaka pozycje przyjac. :(

margana na pewno wszystko będzie dobrze ale &&&& zaciśnięte ;)
angie80 współczuje bólu pleców ,mnie tak wczoraj bolały że nie wiedziałam co ze sobą zrobić za to dzisiaj moja niunia postanowiła mi podokuczać i cały czas się wyciąga czyli rozpycha mi brzuch raz z prawej a raz z lewej strony

u mnie twardnienia brzucha w normie, tzn jakoś 6-7 dziennie, ale zaczęły się silne bóle krzyża, 5-6 minut na nogach i ból taki, że ledwo chodzę :/ W dodatku dołącza do tego standardowo twardnienie brzuszka i kłucie w prawym boku. Tak więc mój TŻ przejął obowiązki w domu, a ja leże i spaceruje jedynie do wc i kuchni. I leżę, bo ani siedzenie, ani półleżenie na dłuższą metę nie wchodzi w rachubę :( Brzuszek od razu robi się twardy :/

Margana &&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze;-)
Mi moja mała dziś daje mało znać o sobie, mam nadzieję że po porostu jest zmęczona, bo miałyśmy aktywny dzionek:-(

Dziewczyny jutro mam wizytę, poprosze o kciukasy! Coś się dzisiaj kiepsko czuję. Poszliśmy do sklepu i ledwo doszłam do auta tak mnie wszystko bolała i brzuszek znowu był dziwnie napiety:baffled:

Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze. Czekam na wieści :)

angie80 współczuje bólu pleców ,mnie tak wczoraj bolały że nie wiedziałam co ze sobą zrobić za to dzisiaj moja niunia postanowiła mi podokuczać i cały czas się wyciąga czyli rozpycha mi brzuch raz z prawej a raz z lewej strony

Mnie też wczoraj tak bolały, że w ciągu dnia do łazienki nie mogłam dojść, a wieczorem nie mogłam zasnąć :-( Dziś jest lepiej.

u mnie twardnienia brzucha w normie, tzn jakoś 6-7 dziennie, ale zaczęły się silne bóle krzyża, 5-6 minut na nogach i ból taki, że ledwo chodzę :/ W dodatku dołącza do tego standardowo twardnienie brzuszka i kłucie w prawym boku. Tak więc mój TŻ przejął obowiązki w domu, a ja leże i spaceruje jedynie do wc i kuchni. I leżę, bo ani siedzenie, ani półleżenie na dłuższą metę nie wchodzi w rachubę :( Brzuszek od razu robi się twardy :/

Leż i odpoczywaj, wszystko będzie dobrze.

Mi moja mała dziś daje mało znać o sobie, mam nadzieję że po porostu jest zmęczona, bo miałyśmy aktywny dzionek:-(

Mój synuś też dziś spokojniejszy, a wczoraj brzuch non stop odskakiwał.

reklama
Do góry