reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Harash...mój małż ma 1,91 wzrostu , więc jak dzidzia pójdzie po nim to uuuuuuuuuu....:szok:
Pabela...im szybciej urośnie tym może szybciej wyjdzie :-D:-)

Ola, Scarletka...wy nie bądźcie takie hej do przodu , zobaczymy ile wasze już mają:-D
kiedy wizyty?????Ola chyba w poniedziałek a Scarletka?????:-)
Futrzaczku, Ona...dziękuję kochane...buziaki!!!!;-)

reklama
Ona to pierwsza zdasz relacje bo ja dopiero na 15.30 ide.
Co do płci to ja nie uwierze na 100% poki nie urodze.Moja znajoma przez cała ciaze miała mowione ze bedzie dziewczynka,wszystko było przygotowane na coreczke a w czasie porodu lekarz sie jej pyta ''wie pani co bedzie?'' a ona tak ze dziewczynka a on '' z takimi jajami?'' a wiec uwierze jak urodze ;)
Clifordzik ja Ona i Milenka idziemy w poniedziałek.
Nasza dzidzia bedzie malutka bo ja to mam 165cm a maz 172 wiec takie z nas karakany,po zatym
na ostatnim badaniu dzidzia miała wymiary jak na o tydzien młodsza ,no zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Ona to pierwsza zdasz relacje bo ja dopiero na 15.30 ide.
Co do płci to ja nie uwierze na 100% poki nie urodze.Moja znajoma przez cała ciaze miała mowione ze bedzie dziewczynka,wszystko było przygotowane na coreczke a w czasie porodu lekarz sie jej pyta ''wie pani co bedzie?'' a ona tak ze dziewczynka a on '' z takimi jajami?'' a wiec uwierze jak urodze ;)
Clifordzik ja Ona i Milenka idziemy w poniedziałek.
Nasza dzidzia bedzie malutka bo ja to mam 165cm a maz 172 wiec takie z nas karakany,po zatym
na ostatnim badaniu dzidzia miała wymiary jak na o tydzien młodsza ,no zobaczymy.

Ja to cały czas czuje że jednak ta parka będzie:)...trzymajcie kciuki żeby chociaż jeden facet był bo mam w rodzinie babiniec!!! Ale i tak się w czwartek podpytam lekarza czy coś widac!

u mnie przed wczoraj 1 wsza osoba powiedziała ze bedzie chyba dziewczyna, tak to dosłownie wszyscy się pytają jak tam Alanek.... masakra.... moj maz by chciał 1 wszego synusia a mi obojętne... ale co do USG to tez 100 % nie uwierze, chyba ze zobacze tam na prawde wystającego siusiaczka na USG hehe :-p

Ola..tak jak mówisz z tą płcią..chyba też do końca nie uwierzę....bo raz słyszałam u koleżanki ,że miał być facet a okazało się ,że tak niefortunnie zawinęła się pępowina ,że wyszła jednak dziewczynka...a drugim razem też do końca ,że dziewczynka dziewczynka a wyszedł facet ..;-) także wszystko możliwe ;-) a mi też mówią,,że będzie synek...i ok..byleby zdrowe a drugie by było dziewczynką ;-)

Milutek..trzymamy kciuki aby była parka !!!!!!!!!!!!;-)

Dlatego ja mimo wszystko przygotowuje wyprawke dla dzieciaczka w neutralnych kolorach:beż, biały, krem,zielony, żółty a i nawet niebieski:)

Dlatego ja mimo wszystko przygotowuje wyprawke dla dzieciaczka w neutralnych kolorach:beż, biały, krem,zielony, żółty a i nawet niebieski:)

oj Milutkuuuu ja w tych kolorach widze troszke przewage Małego Milutka Chłopczyka :p:p hehe tak podswiadomie chyba jednak bedzie chłopczyk cos czuje :p:p:p :)))))

a myslalam ze to futrzaczkowa napisała bo macie psiaki w profilu hehe :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry