reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
ciesze sie ze u was wszystko wporzadku:)

Bosonozka kurcze az zazdroszcze ze juz znasz plec ja tak bym chciala juz wiedziec i sama sie nie moge doczekac tej cudownej chwili chyba wybiore sie kolo 17tyg na usg 3d bo nastepne mam w polowie pazdziernika takze nie wytrzymam tyle:p wszyscy mi mowia ze to bedzie chlopak bo dobrze wyglsadam i dobrze sie czuje ale zobaczymy:)

bosonozka baaardzo gratuluje! rzeczywiscie bardzo wczesnie okreslil plec,no ale jak widac malenstwo sie nie ukrywalo :) no i jesli jest chlopiec to mozna wczesniej okreslic plec.
Jeszzce raz gratuluje :)
Ja raczej nie licze na to ,ze poznam plec w sobote,choc przyznam ,ze juz bym chciala wiedziec :)

bosonozka gratuluje!! :D miło czytać dobre wiadomości :) ja musze czekać na jakiekolwiek wieści do 2 września ... a póki co męczę sie od niedzieli z biegunką... MASAKRA JAKAŚ... byłam u lekarza a ten mi oświadczył że mam pić wygazowaną cole jeść papki z ryżu pić wode z solą i cukrem i duuużo płynów i jeżeli nie przejdzie do czwartku to dopiero wezma próbke do badań ... jakaś paranoja ... no ale w moim wypadku lepiej nie brać leków ... ech... czekam i sie martwie...

Rozczochrana nie boj nic,dobrze Ci lekarz radził,Milenka tez dobrze pisze.Ja Ci polecam jeszcze kisiel,sok jabłkowy ale nie całe jabłka ani tarte,no i dobrze jest brac bakterie osłonowe typu Linex,a jeszcze smecta jest dobra ale nie wiem czy mozna w ciazy.Bedzie dobrze,

reklama
Oj, kobitki! Fryty mi sie przez Was przypaliły:tak: Super wieści! Gratulacje ogromniaste!!!!

Moje usg w piaek o 17.oo. Boniu!!! Nie moge sie doczekac.

A co do płci, to moja córci amiała byc chłopcem wg usg:tak: Trzy razy mi lekar zmówił, ze chłopak, a na brzuchu mi połozyli dziweczynke i dopiero wtedy sie dowiedziałam:-D Ale mówiła połozna ze miała pepowine zaplatana wokół nóżek, wiec moze sad a pomyłka:tak:

A na biegunke poza pomysłami wyżej dobre czarne jagody, marchwianka, banany i ryż.

Ostatnia edycja:
Do góry