reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

o no to ladnie RUDA- powiem ci ze ja tez sie kiedys o jakies wyniki poloznej pytalam bo sama mi nic nie powiedziala i ona ze wszystko ok ale ja mialam wrazenie ze wogole na te wyniki tak tylko okiem jednym rzucila i wcale ich nie czytala...no nie wiem ...ale wazne ze malenstwo sie rozwija i moze juz nie za dlugo cie tak bedzie przetrzymywac...&&
papcia - obys juz mogla utulic swoja kruszynke...tobie tez zycze zdrowka;-)

reklama
papciarkowa a jakie masz ciśnienie? trzymam kciuki zeby Lenka jak najszybciej znalazła się w Twoich ramionach:tak:
ruda aż trudno uwierzyć że mogło dojść do takiej pomyłki:wściekła/y: będą Cię jeszcze na końcówce tak denerwować! a kiedy wyniki?

Papcia nie martw się... ja miałam cisnienie 160 na 100 więc o wiele gorzej u mnie było. Też podejrzewali że łożysko może się odkleić ale wszystko jest ok... Mówili że pewnie już wyjdę z malutką a tu nic... wróciłam do domu a malutkiej jak się nie śpieszyło tak się nie śpieszy:) Ale Tobie życzę żebyś już z maleńką wróciła

dochodzi do ponad 140/80 a to jest górna granica i od tego tak strasznie napuchłam

ja cały czas miałam niskie bądź w normie, przez weekend zaczęły mi puchnąć stopy i łydki, w poniedziałek na wizycie miałam ciśnienie 136/88 - gin powiedział że jest jeszcze ok, tyle że ja nie wiem czy to jednorazowy skok ciśnienia czy nie

zobaczysz co jutro w szpitalu powiedzą, najważniejsze że będziesz pod kontrolą:tak:

patik o wynikach mnie pewnie nie poinformuja
tzn. pewnie beda w ciagu 2-3 dni ale nikt mi ich nie pokaze ;-) no chyba,ze do poniedzialku nie urodze to wtedy na wizycie u poloznej bede mogla zapytac jak wyszly ,wtedy powinny byc juz wpisane w karte.

nie no pewnie że nie straszny nie boje sie bo bede tam miała swoja ukochana ginke pod reką tylko żeby mnie rozwiązali

reklama
Dziewczyny pomału staram się Was nadrobić, ale ciężko jest, bo Gabi pochłania nam cały wolny czas. ;-)
Trzymam kciuki za Was, byście się szczęśliwie rozpakowały!

Do góry