reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Mam takie pytanie nie wiem, trochę nie w tym temacie, ale nie wiedziałam gdzie to opisać.
No więc, czy Wy zauwayłyście u siebie, że coś leci z piersi? A ostatnio z 2 tyg temu miałam w koło sutka coś białego zaschniętego, i wczoraj tez, tak jak by już mleczko leciało, ale tak trochę. Czy to możliwe, też tak macie?

Tak, Ancia, Ola dobrze pisze- leci Ci siara :) Calkiem normalne, czasami wkurzajace ;) Moze zostawiac niefajne plamy na bialych stanikach (przynajmniej moja- w ilosci wielkiej...)

Kurcze....ciekawe co mi sie urodzi... serio.. Jestem tak w 70% przekonana, ze chlopiec...

WREDNIAK- ja tez jeszcze nie mam ale z tego co wiem, to sie moze nawet pod koniec ciazy pojawic :) wiec cierpliwie czekam :)
natomiast niektore dziewczyny juz mialy od 17 tc :) coz.. my pewnie nalezymy do tej drugiej grupy, gdzie pojawia sie pozniej :)

wredniak mi przy Bartoszku pojawila sie dopiero zaraz po porodzie a przed zero... wiec nie masz sie czym martwic,brak siary w ciazy o niczym nie swiadczy.
Teraz tez mi nic nie leci ;-)

reklama
Do góry