reklama
teri114
Fanka BB :)
ciekawe co z Isis nie odezwała sie jeszcze po wizycie mam nadzieje że wszystko u Niej dobrze
Dziewczynki wczoraj padł mi net, poza tym wróciłam dość późno do domu.
U Nas wszystko dobrze, nie wiem ile mały waży, bo gin nie robiła pomiarów usg, ok 30tyg. idę na 4D i wtedy będzie wszystko dokładnie mierzone, ważone itd. Szyjka ok, mam tylko zakaz dźwigania ze względu na tą moją rwę kulszową, ginka powiedziała, że jesli będzie bardzo bolało to mogę sobie jakąś maścią posmarować albo nawet Ketanol wziąść
No i dostałam skierowanie na glukozę bleeeeeeeeeeeeeeee (w środę chyba pójdę)
Najgorsze jest to, że w ciągu 6tyg. przytyłam 4kg Masakra Ostatnio w ciągu 4tyg. tylko 0,5kg a teraz tyleeeeeeeeeeeeeeeeee, to prawie kg tygodniowo ... No ale nic na to nie poradzę, widocznie tak musi być Mam na plusie 10kg do tej pory, a tu jeszcze 3 m-ce
U Nas wszystko dobrze, nie wiem ile mały waży, bo gin nie robiła pomiarów usg, ok 30tyg. idę na 4D i wtedy będzie wszystko dokładnie mierzone, ważone itd. Szyjka ok, mam tylko zakaz dźwigania ze względu na tą moją rwę kulszową, ginka powiedziała, że jesli będzie bardzo bolało to mogę sobie jakąś maścią posmarować albo nawet Ketanol wziąść
No i dostałam skierowanie na glukozę bleeeeeeeeeeeeeeee (w środę chyba pójdę)
Najgorsze jest to, że w ciągu 6tyg. przytyłam 4kg Masakra Ostatnio w ciągu 4tyg. tylko 0,5kg a teraz tyleeeeeeeeeeeeeeeeee, to prawie kg tygodniowo ... No ale nic na to nie poradzę, widocznie tak musi być Mam na plusie 10kg do tej pory, a tu jeszcze 3 m-ce
Nayaa
Isis cieszę się,że wszystko ok a waga..Echh..ja na moją nawet nie patrzę! Po prostu ona źle chodzi Dzieci urodzą nam się na lato,więc wózeczki pod pachę i będziemy biegały Powodzenia na glukozie ja też chyba się wybiorę w przyszłym tyg
aguska24mir
mama Pawełka :)
isis super ze z synusiemoki
a waga sie nie martw potem sie wezmiemy za odchudzanie
a waga sie nie martw potem sie wezmiemy za odchudzanie
Palindromea
Dokładnie - wagą się nie przejmuj. Jakbyśmy wszystkie zaczęły się nią przejmować, to by to było forum dla zdesperowanych przyszłych mam. Najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze. Co do glukozy - słodkiego miłego picia ;-):-)
JUSTA19854
ja juz po wizycie... Wszystko w porządku, lekarz powiedział, ze wyniki idealne, wiec sie ciesze. Następna wizyta dopiero 06.04. No i dostałam pierwsze w życiu L4, oczywiscie do pracy bede chodzic bo zwariuje w domu, a tez dodatkowa kasa sie przyda. Niestety nasza kruszynka nie chce pokazac co chowa w kroczku
reklama
Paulunia8713
Isis Justa gratuluje udanych wizyt