reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
isis trzymamy kciuki zawizyte i czekmay na relacje
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Isis- trzymam kciuki!
Nayaa
Fanka BB :)
Isis kciuki za wizytę
Za "nieoficjalne" wizyty oraz badania również &&& odpalone
Za "nieoficjalne" wizyty oraz badania również &&& odpalone
teri114
Fanka BB :)
jasne ISIS że trzymamy kochana &&&&&&&&&&&
korba sliczna Zosia i nawet jak nie pokazała dokładnie co ma miedzy nóżkami to i tak wątpliwości nie ma bo po buzi widać że to dziewczynka jej ale słodka buzunia bedzie sliczna !!!! też mam nadzieje na takie zdjęcie po moim usg w 3D tak bym chciała zobaczyć jakie rysy ma moja kruszynka bo do tej pory jeszcze nie widziałam jej buziaczka bo moja w przeciwieństwie do Twojej to bezwstydnica i ciągle pokazuje mamusi tylko cipulinkę i obraca sie do mamy tyłkiem
korba sliczna Zosia i nawet jak nie pokazała dokładnie co ma miedzy nóżkami to i tak wątpliwości nie ma bo po buzi widać że to dziewczynka jej ale słodka buzunia bedzie sliczna !!!! też mam nadzieje na takie zdjęcie po moim usg w 3D tak bym chciała zobaczyć jakie rysy ma moja kruszynka bo do tej pory jeszcze nie widziałam jej buziaczka bo moja w przeciwieństwie do Twojej to bezwstydnica i ciągle pokazuje mamusi tylko cipulinkę i obraca sie do mamy tyłkiem
MałaNiespodziewajka
Początkująca w BB
Ojoj jak dawno mnie nie było
Wczoraj była glu(t)koza, obrzydliwie słodka i gorąca
wyniki chyba w normie, wizyta dopiero we wtorek
Wam też się tak bardzo spać chciało po tej glukozie? Myślałam, że usnę na korytarzu, a po powrocie do domu spałam do 18 (wróciłam ok 9.30).
Wczoraj była glu(t)koza, obrzydliwie słodka i gorąca
wyniki chyba w normie, wizyta dopiero we wtorek
Wam też się tak bardzo spać chciało po tej glukozie? Myślałam, że usnę na korytarzu, a po powrocie do domu spałam do 18 (wróciłam ok 9.30).
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
miałam to samo po glukozie straszna senność
Korba- gratukuję Zosieńki!!!!
Korba- gratukuję Zosieńki!!!!
reklama