reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Po tej aferze był mega remont i zaostrzenie przepisów. Wyposażeni sa bardzo dobrze i mają super fachowców w kadrze. Rodziłam już tam 7 lat temu i dodatkowo w styczniu znajoma tam Synka powitała. Opinia jej i ogół opini w necie bardzo na plus i to mi wystarcza.

Terii trzymaj się. Oby dziś ciśnienie było już w normie. Nogi (i uszy) do góry.

No to widać na "pierwszy rzut" idą cesareczki - ale Wam zazdroszczę, że to już zaraz (choć niby sama nie mam jakoś odległego terminu, ale SN to nigdy nie wiadomo).

Natis - za wyniki &&&&

Wizytki - dla Was już też zaciskam kciuki &&&&

fioletowa- gratuluje załatwienia sprawy z cc. jedno zmartwienie mniej

teri- obrzęki i ciśnienie są niebezpieczne a jak tam mocz w porządku? bo wiem że jeśli pojawi sie białko to z tamtymi dwoma to niebezpieczne połączeni.
Trzymam kciuki za czwartek, nie stresuj się bo dziecko to tez to odczuwa, co do pomiarów tych ciśnieniomierzy, zwłaszcza nadgarstkowych to nie dawaj im wiary odrazu, są bardzo niedokładne. A nie masz Ty albo sąsiadka takiego tradycyjnego, one są najlepsze

Fioletowa super że udało się wszystko załatwić ;-)
Teri mam nadzieję że dzisiaj zapis i ciśnienie będą w normie, trzymam kciuki &&&&&&&&&&

_anula 8.05.2013 godz. 15:20 - wizyta z usg

korba32 8.05.2013
Za Was również ogromne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

kobietki gratuluje dobrych wiesci

no ja wczoraj byłam na wizycie kwalifikacyjnej w meder w łodzi w prywatnej klinice gdzie sa porody na nfz
lekarz mnie zbadał i powiedział ze 1 cc jest wskazaniem do 2 i tak 29 maja mam sie do nich stawic z wynikami badan o 9 i z mezdem i zrobia cc iwec za 3 tygodnie powitamy potrusia po tej stronie brzuszka.

Dzika właśnie jutro robię mocz i z wynikami do gina bo właśnie mówił dokładnie to co Ty że obrzęki + cisnienie + białko w moczu = niebezpieczne połączenie mam nadzieje że białka w moczu nie będe mieć :-(
dziś przetestuję mój cisnieniomierz w szpitalu jak zle pokazuje to kupie w aptece naramienny nie ma wyjścia

anula korba kochane dzis za WAs mocne kciuki &&&&&&&&

aguśka wow! To odliczmy razem z Wami!

teri te naramienne są jednak najlepsze - ja też się musze wtaki zaopatrzyć.

korba, anula
tzrymamy kciuki i czekamy na relacje z wizyt!

reklama
Takie naramienne można kupić w aptece już za 80 - 90 zł. Warto jednak od razu zwrócić uwagę na to, czy mają zasilacz (bo sama bateria to wystarczy, ze słabnie i wynik też może być już niewłaściwy). Najczęściej apteki mają aparaty z możliwością dokupienia zasilacza (dodatkowe koszta). Ja za swój dałam 95 zł i miał już zasilacz w zestawie (baterie też były, ale nawet ich nie wypakowałam).

Do góry